Меню
Количка

Гаранция и политика за връщане

Гаранция и политика за връщане
Бихме искали да сте напълно доволни от всички продукти, които закупувате от нас. Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, можете да върнете Вашия артикул при нас в рамките на 7 работни дни и да получите или възстановяване на сумата, или заместващ артикул. Всички върнати артикули трябва да бъдат в първоначално състояние (т.е. артикулите да не са използвани, не трябва да са били в контакт с вода и трябва да включват оригиналната им неповредена опаковка). Моля, уведомете ни незабавно по електронната поща на
office@chunche-bg.com., ако искате да върнете някой артикул. Връщането на продуктите трябва да бъде адресирано до нашия офис за Ваша сметка: ул. Околовръстен път. №253, 1715 София, България; Телефон: +359 884 243 880; Имейл: office@chunche-bg.com. Гарантираме, че всички наши продукти не съдържат дефекти в материала и изработката. Ако установите, че някой от нашите продукти е дефектен, ще Ви предложим избор дали да получите нов продукт за замяна или да получите пълно възстановяване на сумата, заплатена за него. Тази гаранция не покрива продукти, за които смятаме, че са били употребявани неправилно. Моля, свържете се с нас на office@chunche-bg.com за инструкции как да върнете Вашите продукти, преди да ги върнете. Може да поискаме да изпратите няколко ясни снимки за потвърждаване на точната ситуация.

Ако повредите или счупите ножа си, докато го използвате:

Повечето ножове с повреда на острието могат да бъдат поправени или повторно заточени и върнати към добро работно състояние. Ако искате да оценим повредения Ви нож и да предложим подходящо решение, моля, изпратете няколко ясни снимки на повредената зона на ножа и описание на това как са възникнали щетите на office@chunche-bg.com.

Основни инструкции за грижа и употреба на японски ножове:

За разлика от повечето кухненски ножове, предлагани на пазара, японските ножове имат тънък ръб на острието, който е изключително остър, но крехък. Моля, прилагайте специални грижи и никога не ги използвайте за рязане или отделяне на замразена храна или рязане на много твърди съставки. След употреба, моля внимателно измийте ножа ръчно (никога не почиствайте ножа си в съдомиялна машина), подсушете го с чиста мека кърпа и след това го съхранявайте на безопасно и сухо място. Ако се грижите добре за ножа, той ще издържи много, много години и ще бъде верен спътник във Вашите готварски приключения!

Въпреки използването на най-добрата стомана при изработване на ножове, наличието на въглерод във висококачествената неръждаема стомана, острието може да корозира, ако не се полагат подходящите грижи. За да запазите ножа - почиствайте острието и областта около пантата (за сгъваеми ножове) с малко количество натурално масло. С тази минимална грижа ножът ще Ви осигури много години отлична работа.

Внимание! Ножовете могат да бъдат опасни, ако не се използват правилно. С тях трябва да се борави с много внимание. Използването на Вашия нож за други цели, освен рязане се смята за злоупотреба и гаранцията Ви ще е невалидна.

Не поемаме отговорност! Джобните ножове Kershaw са предназначени и се продават само за законни спортни цели. Покупката, използването и притежанието на ножове подлежи на редица местни закони и правила. Дизайнът на някои ножове и остриета, както и дължината им, не са разрешени в определени райони. Във връзка със събития, засягащи националната сигурност, ножовете може да не са позволени в правителствена собственост или сгради (съдилища, федерални офиси, национални паметници и летища). Според закона, правителствени служители могат да третират ножовете като оръжие. Заради непрекъснато променящите се закони и правила, и тяхната сложност, е невъзможно на „Чунче“ ЕООД да следи всички ограничения във всяка област, в която ножовете се носят. Купувачът поема отговорност да се запознае и да спазва правилата и законите за този район. Вие, не Чунче“ ЕООД , сте единствено отговорни.