Меню
Количка

SHUN PREMIER TIM MÄLZER

Shun Premier Tim Mälzer series

За модела Shun Premier Tim Mälzer, Kai разработи шест допълнителни ножа, направени от корозионно устойчива 32-слойна дамаска стомана от всяка страна (общо 64). Украсена е с ръчно кована повърхност, която в Япония е известна като Tsuchime (на зърна), като по този начин съчетава вечните естетически качества с изключителна острота. Ножовете имат масивна сърцевина от стомана VG MAX с твърдост 61 ± 1 HRC.

Аналогично на ограничения юбилеен нож, в тази серия беше приложено голямо значение и за ножовете, осигуряващи оптимално сцепление, както и изключителна твърдост. Серията Shun Premier Tim Mälzer, от нож за хляб до Santoku, осигурява професионални инструменти за рязане, които ще определят нови стандарти, като осигуряват изключителни резултати при безкраен дизайн.

Вярно на предпоставката на Tim Mälzer, "Добрият нож не само улеснява работата, но и помага да направи готвенето добро", всеки от внимателно изработените дамаски ножове беше внимателно приспособен към съответната област на използване от японските майстори ковачи от град Секи. Благодарение на особено симетричната форма на тяхната орехова дръжка, всички модели осигуряват прецизна работа при рязане както с дясна, така и с лява ръка.

Острие Shun Premier Tim Mälzer

Материал: Неръждаема Дамаска стомана 32 слоя

Твърдост: 61±1 HRC

Завършек: Ръчно кована повърхност Tsuchime (на зърна)

 

Дръжка Shun Premier Tim Mälzer

Материал: Дърво Pakka орех

Подложка: Гравирано лого S/S SHUN

Форма: Симетрична елопсовидна

 

Причини да купите

- Традиционна технология на коване Tsuchime

- Подходящ за дясна и лява ръка

- Дебела дръжка, подходяща за големи ръце

- Изключително красив дизайн

- Предлага се в дървена подаръчна кутия

- Спечелил най-уважаваната награда на немската организация на потребителите „Stiftung Warentest


Марка: KAI
Малък удобен нож. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 20.5 смДължина на дръжката: 10.5 смДължина на острието: 10 смЗаточва..
272 лв.
Марка: KAI
Универсален удобен нож.Дължина: 26.5 смДължина на дръжката: 10.5 смДължина на острието: 16.5 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияВ серия SHUN PREMIER все..
292 лв.
Марка: KAI
Малък нож за белене. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 16 смДължина на дръжката: 10.5 смДължина на острието: 5.5 смЗаточване ..
272 лв.
Марка: KAI
Универсален удобен нож с назъбено острие.Дължина: 26.5 смДължина на дръжката: 10.5 смДължина на острието: 16.5 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияВ сери..
312 лв.
KAI TDM 1742 НОЖ ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ NAKIRI KAI TDM 1742 НОЖ ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ NAKIRI
Хит
Марка: KAI
Форма на острието Nakiri (резач на зеленчуци). Традиционен японски нож за зеленчуци. Приложим за всички сортове зеленчуци благодарение на дългия и прав режещ ръб. Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали.Дължина: 25 смДължина на дръжката: 11 смДължина на острието:&nbs..
421 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Дължина: 25 смДължина на дръжката: 11 смДължина на острието: 14 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБе..
382 лв.
KAI TDM 1702 УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU KAI TDM 1702 УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU
Хит
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Дължина: 30 смДължина на дръжката: 12 смДължина на острието: 18 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБе..
410 лв.
Марка: KAI
Нож за хляб. Патентованото вълнисто острие въведено от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е перфектно нарязан и трохите са сведе..
429 лв.
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач малък.Дължина: 26 смДължина на дръжката: 11 смДължина на острието: 15 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияВ серия SHUN ..
382 лв.
KAI TDM 1706 НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ KAI TDM 1706 НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Дължина: 32 смДължина на дръжката: 12 смДължина на острието: 20 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияВ серия SHUN PREMIE..
429 лв.
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо.Дължина: 36 смДължина на дръжката: 12 смДължина на острието: 24 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Оре..
421 лв.
Марка: KAI
Вилица за месо.Дължина: 27.5 смДължина на дръжката: 11 смДължина на острието: 16.5 смТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияВ серия SHUN PREMIER всеки нож е направен от устойчива на корозия 32-сло..
370 лв.
Марка: KAI
Комплект 2 ножа (TDM 1701+TDM 1706) в луксозна дървена кутия.Дължина: 26.5/ 32 смДължина на дръжката: 10.5/ 12 смДължина на острието: 16.5/ 20 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна:&nb..
696 лв.
Марка: KAI
Комплект 2 ножа (TDM 1701+TDM 1702) в луксозна дървена кутия.Дължина: 27/ 30 смДължина на дръжката: 10.5/ 12 смДължина на острието: 16.5/ 18 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: ..
676 лв.
Марка: KAI
Комплект от два ножа за стекове.Дължина: 25.5 см (х2)Дължина на дръжката: 10.5 см (х2)Дължина на острието: 15 см (х2)Заточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: Япо..
561 лв.
Марка: KAI
Комплект нож за стекове и вилица.Дължина(на ножа): 25.5 смДължина на дръжката(на ножа): 10.5 смДължина на острието(на ножа): 15 смЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCМатериал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроиз..
461 лв.
KAI TDM 0990 КОМПЛЕКТ ДВЕ ВИЛИЦИ KAI TDM 0990 КОМПЛЕКТ ДВЕ ВИЛИЦИ
Няма в наличност
Марка: KAI
Комплект две вилици.Материал на дръжката: Орехово дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияВ серия SHUN PREMIER всеки нож е направен от устойчива на корозия 32-слоя дамаска стомана. Вътрешният слой е от VG-10, стомана с изключителна твърдост 61 ± 1 HRC, което е предпоставка за ..
380 лв.
Марка: KAI
Малък удобен нож за деца.Децата са креативни по природа и обичат да помагат в кухнятя. Тим Mälzer и японските специалисти от KAI са разработили заедно уникален нож за деца над 6 години. Предлага се в метална кутия в комплект с предпазител за пръсти BB-0621.Дължина: 21 смДължина на дръжката:&nbs..
78 лв.
Показани от 1 до 18 от 18 (1 страници)