Меню
Количка

SHUN PREMIER TIM MÄLZER KAMAGATA

Марка: KAI
Малък универсален нож от серията KAMAGATA на Tim Mälzer.Острие: 9смДръжка: 10,3 см..
118 лв.
Марка: KAI
Универсален нож от серията KAMAGATA на Tim Mälzer.Острие: 15 смДръжка: 10,3 см..
137 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Острие: 18 смДръжка: 10,9 см..
167 лв.
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо.Острие: 23 смДръжка: 10,9 см..
167 лв.
Марка: KAI
Нож за хляб от серията KAMAGATA на Tim Mälzer.Острие: 23 смДръжка: 10,9 см..
176 лв.
Марка: KAI
Нож на главния готвач от серията KAMAGATA на Tim Mälzer.Острие: 20 смДръжка: 10,9 см..
167 лв.
Марка: KAI
Комбиниран кухненски нож от серията KAMAGATA на Tim Mälzer.Острие: 20 смДръжка: 10,9 см..
176 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)

Серията кухненски ножове на Tim Mälzer Kamagata оказва влияние с високия си стандарт на функционалност, стабилно качество и естетика. Със своя изчистен дизайн, колекцията от ножове се фокусира върху най-важните неща, необходими за ефективни процеси в кухнята. В началото на многогодишния процес на развитие в Япония, Тим Мелзер сам проектира оригиналната форма на острието. Серията Kamagata се състои от седем форми остриета: хибриден кухненски нож, универсален, ножове за хляб и шунка. В допълнение, серията предлага и класическата европейска форма на ножа на готвача и Santoku.
Остриетата на атрактивно оформените остриета на ножовете са изковани от корозионноустойчива стомана 4116. Те имат твърдост от 57 (± 1) HRC. Логото и личният подпис на Tim Mälzer се прилагат върху острието и заедно със сатененото покритие допълват изключителния и висококачествен цялостен вид.
Черната дръжка от полирана POM пластмаса е особено лесна за почистване и удобно приляга на ръката. Собствената търговска марка „Бик в кухнята” на Tim Mälzer украсява края на дръжката, добавяйки изтънчен акцент.
Стилната извивка на острието придава на ножовете характерен контур. Името "Kamagata" (от японски "сърповиден") произлиза от тази отличителна форма. Остриетата са изработени от неръждаема стомана с полирано покритие. В комбинация с черната дръжка, ножовете имат ефективен, дързак вид и гарантират отлично управление и ергономични характеристики. Благодарение на специалната разработка на различните форми остриета, серията Tim Mälzer Kamagata осигурява правилния нож за всяка цел.
Серията е подходяща както за лява, така и за дясна ръка.