Меню
Количка

KAI DM 0700W НОЖ ЗА БЕЛЕНЕ

KAI DM 0700W НОЖ ЗА БЕЛЕНЕ
KAI DM 0700W НОЖ ЗА БЕЛЕНЕ
KAI DM 0700W НОЖ ЗА БЕЛЕНЕ
KAI DM 0700W НОЖ ЗА БЕЛЕНЕ
KAI DM 0700W НОЖ ЗА БЕЛЕНЕ
214 лв.
  • : В наличност
  • Код: KAI DM 0700W
  • Тегло: 62.00гр.

Характеристики

Характеристики
Дължина на острието см. 9
Предназначение Нож за белене
Вид заточване Двустранно
Твърдост на стомана (HRC) 61±1
Форма на острието Универсално

Малък нож за белене. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.


Дължина: 19.4 см

Дължина на острието: 9 см

Твърдост на острието: 61±1 HRC

Дължина на дръжката: 10.4 см

Тегло: 62 гр

Безопасно за съдомиялна: не

Произход: Япония

Заточване на острието: Двустранно


Серия Shun принадлежи към най-обхватните серии дамаскни ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи. Острието е изработено от стомана VG-10. Тя е изключително устойчива на корозия и много твърда (61±1 HRC, 1,0 % въглерод, 1,5 % кобалт), което запазва режещият ръб остър за по-дълго време. Професионалните готварски ножове Shun са закалени с новоразработена, неръждаема дамаскна стомана SUS 430 & 431 по 16 пласта от всяка страна. Така е постигнат красивия дамаскински вид, който е уникален за всеки нож. Дръжката е изработена от финно, ламинирано дърво Pakka Wood и е ергономично оформена, предлага максимален комфорт и контрол при рязане.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър
Защита от ботове
Малък нож за белене. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от в..
194 лв.
Универсален нож. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнамент..
253 лв.
Форма на острието Santoku. Традиционен  японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Дължина на острието: 18 смМат..
390 лв.
Форма на острието европейска. С тясното си и дълго острие  е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо. Дължина н..
370 лв.
Нож за хляб (вълнообразен). Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения ..
421 лв.
Нож на главния готвач. Традиционен готварски нож, за нарязване на зеленчуци, месо и др. Дължина на острието: 20 смМатериал на острието: ..
410 лв.