Меню
Количка

KAI DM 0798 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ

KAI DM 0798 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ
Няма в наличност
KAI DM 0798 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ
189 лв.
  • : Няма в наличност
  • Код: KAI DM 0798
  • Тегло: 2,000.00гр.

Характеристики

Характеристики
Предназначение Стойка за ножове за чекмедже
Материал Буково дърво

Поставката за ножове от буково дърво е идеалното място за съхранение на ножове в чекмеджето . Ножовете са винаги готови за ползване, а остриетата са предпазени от нараняване. 


Материал: Буково дърво

Размери(дължина/ ширина/ височина): 42,2/ 16/ 16,3 см


Серия Shun принадлежи към най-обхватните серии дамаскни ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи. Острието е изработено от стомана VG-10. Тя е изключително устойчива на корозия и много твърда (61±1 HRC, 1,0 % въглерод, 1,5 % кобалт), което запазва режещият ръб остър за по-дълго време. Професионалните готварски ножове Shun са закалени с новоразработена, неръждаема дамаскна стомана SUS 430 & 431 по 16 пласта от всяка страна. Така е постигнат красивия дамаскински вид, който е уникален за всеки нож. Дръжката е изработена от финно, ламинирано дърво Pakka и е ергономично оформена, предлага максимален комфорт и контрол при рязане.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър
Защита от ботове
Универсален удобен нож.Дължина: 26.5 смДължина на дръжката: 10.5 смДължина на острието: 16.5 смЗаточване на острието: ДвустранноТв..
292 лв.
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от дъбово дърво. Стойката се закрепва на стената ..
239 лв.
Малък удобен нож за деца.Децата са креативни по природа и обичат да помагат в кухнятя. Тим Mälzer и японските специалисти от KAI са разработили заедно..
78 лв.
Стойка за ножове с вграден магнит(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от орехово дърво. Стойката стои елегантно..
553 лв.
Стойка за ножове с вграден магнит(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от дъбово дърво. Стойката стои елегантно ..
500 лв.