NAN IZ 1111 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ

NAN IZ 1111 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ

Универсален държач на камъни за заточване. Този държач е проектиран да лежи над мивката, което ви позволява да държите камъните и работното си място чисти с помоща на течаща вода. Държачът има меки гумени подложки под краищата, за да се предотврати издраскването на ръбовете на мивката. Поставката за камък от неръждаема стомана е много здрава и стабилна. Държачът може да се използва върху мивки с размери между 400 - 546 mm дълбочина. Дължина на камъните от 203 - 257 мм. 

Забележка относно размерите на мивката: Ако вашият мивка е по-малка от 400 мм, плъзгащата се шина от неръждаема стомана може да бъде намалена до 70 мм. Но абсолютната минимална дължина е 330 мм!

Бележка за размерите на камъните: Този държач е проектиран за професионална употреба. Така че най-хубавото е да използвате по-големи камъни с дължина поне 203 мм. При по-малки камъни ще трябва да направите някакъв шаблон или рамка, за да ги държите здраво на място.Ако искате да имате един държач за всички видове камъни за заточване то това е този. Той е подхочящ за камъни с дължина от 165 до 216 мм. Въпреки, че е предназначен предимно за водни камъни, той работи еднакво добре на диамантени и маслени камъни.


Напишете коментар

Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате
  • Преглеждания: 260
  • Производител : Naniwa
  • Код на продукта : NAN IZ 1111
  • Наличност : В наличност
  • 166 лв.

Тагове: naniwa, държач на камъни за заточване, заточващ камък, държач

Универсален държач на камъни за заточване. Ако искате да имате един държач за всички видове ..
80 лв.
Универсален държач на камъни за заточване. Ако искате да имате един държач за всички видове ..
52 лв.