Меню
Количка

NAN 300941 ЗАТОЧВАЩ КАМЪК С ТРИЪГЪЛНА ФОРМА грапавост 280

NAN 300941 ЗАТОЧВАЩ КАМЪК С ТРИЪГЪЛНА ФОРМА грапавост 280
Ново
NAN 300941 ЗАТОЧВАЩ КАМЪК С ТРИЪГЪЛНА ФОРМА грапавост 280
15 лв.
  • : В наличност
  • Код: NAN 300941
  • Тегло: 10.00гр.

Опции

Характеристики

Характеристики
Предназначение Точило

Тези заточващи камъни, с форма на триъгълна пръчка, изработени от силиконов карбид, осигуряват услуги от първа необходимост в много индустриални сектори, например при изработване на инструменти, заглаждане и шлайфане, заточване на резбовани инструменти и за режещи инструменти с неправилни форми, за които нормалните заточващи камъни не са подходящи. Заточващите пръчки Silifix са незаменим продукт в абразивната индустрия и осигуряват високоефективни резултати.

Информация относно термините груб - среден - фин:

Тези термини служат само за приблизително разграничаване на грапавостта на камъните един от друг, а не за сравняването им с други камъни, които могат да бъдат обект на съвсем различен набор от критерии.

Фината пръчка с грапавост 280 не е фин японски воден камък! Ако сравните степента на песъчинки, т.е. 100 - 180 - 280, като числа, тогава и двата типа са сравними, тъй като в този диапазон на степента почти няма разлика между европейската норма (FEPA F) и японската норма (JIS).

Препоръчваме да използвате масло или вода. Камъните могат да се използват и сухи, но производителността няма да бъде еднаква, в зависимост от изискванията за съответната работа. Важно: камък, използван веднъж с масло, не може отново да се използва с вода. Ако е необходимо, тези камъни могат да се използват и без смазка. Избягвайте натиска отстрани, тънките пръчки се чупят лесно!

Дължина: 100 мм
Ширина: 10 мм
Височина: 10 мм
Тегло: 10 гр

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър
Защита от ботове