Меню
Количка

Okatsune

KSI13253 НОЖИЦИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗА РЯЗАНЕ НА КЛОНИ Kamaki L-81 KSI13253 НОЖИЦИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ЗА РЯЗАНЕ НА КЛОНИ Kamaki L-81
Ново
Марка: Okatsune
Ножици  професионални за рязане на клони с дебелина до 40 мм.Много леки и остри като бръснач, ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и оформяне на жив плет. Kamaki L81 Lopper е професионален лек лопер с традиционни остриета, но има допълнителен лост, който позволява ..
180 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за храстиOkatsune 216 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека, и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни за употреба, и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете много т..
160 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за храстиOkatsune 217 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека, и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни за употреба, и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете много т..
170 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за подрязване на жив плетМного леки и остри като бръснач, ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и оформяне на жив плет. Острите ножове и дългите дървени дръжки гарантират, че без усилие ще се справите с най-тежките храсти, но също така и със по-фина работа - като ..
204 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за жив плетOkatsune 231 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека, и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни за употреба, и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете много..
192 лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)