Меню
Количка

ДЪСКИ HASEGAWA JAPAN

Професионални кухненски изделия Hasegawa
От къде започнахме
Hasegawa Corporation стартира с производството на плъзгащи основи за ски преди 60 години. Към днешна дата, това вече не е основния бизнес, но въпреки това, техниките, които са усвоени, се използват и при направата на кухненски изделия.
Сърцевината от дърво в конструкцията е уникалността на нашите изделия и ги различава от познатите до сега. В началото беше трудно да убедим клиентите си, че високата цена оправдава качеството. През 1996 година в много от училищата в Осака, имаше огнище на заразата E.coli и почти 10 000 души бяха заразени, включително деца, някои от които загубиха живота си.
След този инцидент Министерството на здравеопазването в Япония разпореди стерилизация с висока температура в хранителната индустрия. При нея, конвенционалните дъски за рязане могат лесно да се изкривят, докато нашите не могат. Това е така, заради сърцевината от дърво, която прави нашите дъски за рязане много устойчиви. В днешно време дъските за рязане със сърцевина от дърво HASEGAWA, станаха незаменими в хранителната индустрия.
Какво ни „поднася“ структурата „сърцевина от дърво“
1. Висока твърдост и устойчивост на топлина
За да се поддържа кухненската среда по-хигиенична, измиването на оборудването под висока температура е силно препоръчително. Тя трудно може да изкриви нашите дъски за рязане, за разлика от други пластмасови дъски. HASEGAWA остават стабилни за дълго време.
2. Леко докосване за деликатни ножове
Всъщност, с течение на времето, именно дъските за рязане увреждат острия ръб на вашите ножове. Особено при приготвяне на суши или друга японска храна, острите ножове са много важни, за да се запази качеството на суровите съставки. Японските ножове обаче, са много деликатни и лесно ръждясват. Нашите дъски за рязане са с много мека повърхност, което е възможно поради структурата им със сърцевина от дърво.
3. Леки за безопасност и хигиена
Силно се препоръчва дъските за рязане да се мият всеки път, когато се използват различни съставки. Ако използвате големи дъски за рязане, особено от индустриален клас, може да срещнете трудности, докато ги пренасяте, поради обема и теглото им. Нашите HASEGAWA са с 30-50% по-леки от стандартните твърди пластмасови дъски. Освен това, са по-безопасни, в случай че ги изпуснете неочаквано.
4. Как разширихме гамата си от кухненските изделия
Ние ценим мнението на нашите клиенти. Тъй като, все повече хора осъзнават стойността на нашите иновативни дъски за рязане, потребителите се питат как предоставяме решения за ежедневното им разочарование от други кухненски прибори. Комуникацията ни доведе до създаването на допълнителни иновативни продукти, които не са съществували преди, като шпатулите със сърцевина от дърво, уникалните ролкови постелки за суши и др. Много от нашите продукти, които имаме днес, са тези, които са създадени благодарение на приноса на нашите ценни клиенти.
Защо нашите дъски за рязане са подходящи при употреба с японски ножове
Японските ножове се характеризират със своите фини и деликатни ръбове, които могат да нарязват безупречно. Тази остротата е необходима, за да се запази вкусът на съставките, и за да представи храната с красив вид.
Едно нещо трябва да се вземе предвид, това че остриетата на японските ножове лесно се повреждат и се нуждаят от редовна поддръжка. Дъските за рязане са най-важния фактор за поддържане качеството на фините остриета. Докато твърдите пластмасови дъски могат лесно да повредят ножовете, някои дървени дъски са щадящи за острието. Напоследък, поради санитарните разпоредби от здравните отдели, дървените дъски вече не могат да се използват в някои държави или райони.
И ето тук дъските за рязане HASEGAWA навлизат с решение. Те имат повърхност, чиято мекота не наранява деликатните японски остриета и е идеален „партньор“ за тях. В допълнение, остриетата не се плъзгат по повърхността, така ножът захваща съставките, за да ги изреже изцяло. За да достигнем до идеалната мекота на повърхността, ни отне многократни опити и прилагане на различни процеси при производството. Това стана възможно, благодарение на нашата уникална технология, която използвахме при направата на ски материали. Структурата „сърцевина от дърво“ ни позволи да създадем дъски с мека повърхност, но които остават твърди, неогъваеми и издръжливи.
За да научите повече за значимостта на нашите дъски за рязане и за нашите продукти за суши готвачите, вижте на https://wssi.jp/. Ние сме официален партньор на Световния институт за суши умения (World Sushi Skills Institute -WSSI). Те предлагат полезна информация, лекции и много възможности за амбициозни суши готвачи по целия свят.

HAS FRM8 Дъска от мек еластомер HAS FRM8 Дъска от мек еластомер
Ново
Марка: HASEGAWA
Кухненска дъска от мек еластомер. Срок на доставка - 2/3 седмициNSF Soft MatМатериал: Еластомер (Дебелина 8 мм)Размери (дължина/ ширина/ дебелина):: 340x230x8 mmСертификатиРегламент на ЕС за материали при контакт с храни (ЕО 1935/2004, ЕС 10/2011) NSF Регистриран (Регламент ..
49 лв.
HAS FSB20 Дъска от твърд полиетилен кафява със сърцевина от дърво HAS FSB20 Дъска от твърд полиетилен кафява със сърцевина от дърво
Ново
Марка: HASEGAWA
Дъска от твърд полиетилен със сърцевина от дървоСрок на доставка - 2/3 седмициМатериали: Повърхност - твърда пластмасова от полиетилен (Дебелина 5 мм)Сърцевина - дърво (Дебелина 10 мм)Странична защита - ПолиетиленСертификатиЯпонски закон за хигиена при храните (Известие на Министерств..
177 лв.
HAS FSR20 Дъска от мек еластомер със сърцевина от дърво HAS FSR20 Дъска от мек еластомер със сърцевина от дърво
Ново
Марка: HASEGAWA
Дъска от мек еластомер със сърцевина от дървоСрок на доставка - 2/3 седмициМатериали: Повърхност - мек еластомер (Дебелина 5 мм)Сърцевина - дърво (Дебелина 10 мм)Странична защита ПолиетиленСертификатиЯпонски закон за хигиена при храните (Известие на Министерството на здравеопазването ..
177 лв.
HAS FSR25 Дъска от мек еластомер със сърцевина от дърво HAS FSR25 Дъска от мек еластомер със сърцевина от дърво
Ново
Марка: HASEGAWA
Дъска от мек еластомер със сърцевина от дървоСрок на доставка - 2/3 седмициМатериали: Повърхност - мек еластомер (Дебелина 5 мм)Сърцевина - дърво (Дебелина 15 мм)Странична защита - ПолиетиленСертификатиЯпонски закон за хигиена при храните (Известие на Министерството на здравеопазванет..
428 лв.
HAS FSR30 Дъска от мек еластомер със сърцевина от дърво HAS FSR30 Дъска от мек еластомер със сърцевина от дърво
Ново
Марка: HASEGAWA
Дъска от мек еластомер със сърцевина от дървоСрок на доставка - 2/3 седмициМатериали: Повърхност - мек еластомер (Дебелина 5 мм)Сърцевина - дърво (Дебелина 20 мм)Странична защита - ПолиетиленСертификатиЯпонски закон за хигиена при храните (Известие на Министерството на здравеопазванет..
675 лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)