Меню
Количка

NANIWA ТРАДИЦИОННИ

Naniwa са известни с това, че правят качествени камъни. Камъкът Naniwa Traditional не е изключение. Ако търсите качество, Naniwa Traditional е чудесен избор на добра цена.

Всеки камък е с дължина 8-1/4", ширина 2-3/4" и 3/4"дебелина. Камъкът е достатъчно дебел, за да осигури много години на заточване.

Камъните Naniwa Traditional са отличен баланс между цена и характеристики. Получавате качеството и вниманието, които Naniwa дава на всичките си камъни, но не е нужно да плащате висока цена за по-скъпите камъни. За разлика от Naniwa Super Stones (сега наричани Sharpening Stones), те имат традиционна водна връзка, която абсорбира вода, затова изискват накисване преди употреба. По-грубите камъни лесно абсорбират вода, докато грапавост 8000 бавно.

Предлага се в следните грапавости
220 много груб – Тази твърдост е отлична за създаване на наклон с нов ъгъл върху инструмент или нож. Също така го препоръчваме за заточване на изключително затъпени или наранени остриета. Заостря много бързо.
1000 среден пясък – Този камък е много популярен избор, тъй като започва да усъвършенства ръба. Отлично продължение, след като сте използвали камъка 220. Ако острието не е много износено, не е нужно да започвате с по-груб камък от този. Като цена и грапавост, това е едно от най-добрите съотношения при заточващите камъни.

1500 средно фин – Този камък е достатъчно фин за много приложения. В кухнята този камък ще остави ножа Ви с по-добро от много фабрични остриета. Тази грапавост е значително по-фина, отколкото много камъни, маркирани като "фини", които ще намерите в магазините.
6000 много фин – Това е още един добър избор като крайно заточване за много инструменти и ножове. Този камък работи много добре, след като сте използвали 1000 или 1500, и е достатъчно фин, за да полира острие.

8000 изключително фин – Този снежно бял камък е изключително фин. Това е чудесен избор като краен етап за повечето ножове или инструменти. Различава се като усещане и като цена от останалата част от линията на Naniwa Traditional. Чисто белия цвят също Ви дава най-визуалния отзив при заточване. Той технически абсорбира вода, но не като другите камъни от линията, полира добре и оправдава разликата в цената. Този камък замества предишния камък на Naniwa, често наричан Снежанка.


Марка: Naniwa
Заточващ абразивен камък с грапавост 1000. Този камък е много популярен избор на песъчинки, защото той наистина започва да се усъвършенства ръба. Този камък е отличен последващи действия след употреба на 220 песъчинки камъка. Ако вашият режещ ръб не е много износен, спокойно може да започнет..
90 лв.
NAN T-360 ТРАДИЦИОННИ ЗАТОЧВАЩИ КАМЪНИ TRADITIONAL STONE, ГРАПАВОСТ 6000
Няма в наличност
Марка: Naniwa
Заточващ абразивен камък с грапавост 6000. Този много фин камък е още един добър избор, за прецизно заточване на вашите остриета. Той работи много добре, след като сте използвали размер 1000,1500 и е достатъчно прецизен, за да се използва преди грапавост 8000 песъчинки.Материал: Абразиве..
112 лв.
NAN T-380 ТРАДИЦИОННИ ЗАТОЧВАЩИ КАМЪНИ TRADITIONAL STONE, ГРАПАВОСТ 8000
Няма в наличност
Марка: Naniwa
Заточващ абразивен камък с грапавост 8000. Този камък е изключително фин. Това е едно прекрасно завършване за повечето остриета на ножове или инструменти. Препоръчваме ви да използвате този камък след като сте ползвали грапавост 2000 или по фина от това. Този камък се различав от всички оста..
176 лв.
Марка: Naniwa
Заточващ абразивен камък с грапавост 2000. Този камък е с много приложения добре достатъчно за много приложения. В кухнята, този камък ще заточи много по-добре всички фабрично заточени остриета. Този камък е значително по-фин от всички камъни, които ще намерите в магазините и са отбелязани с..
136 лв.
Марка: Naniwa
Заточващ абразивен камък с грапавост 220. Този камък е най-грубия който може да използвате, за да промените лесно и много бързо ъгъла на заточване или да заточите много износени, наранени и затъпени остриета. Материал: Абразивен камък 220Размери(дължина/ ширина/ височина): ..
80 лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)