Меню
Количка

GÜDE произведени в Германия

ТАЗИ СЕРИЯ СЕ ДОСТАВЯ САМО ПО ПОРЪЧКА, СРОКЪТ НА ДОСТАВКА Е 1-2 СЕДМИЦИ

Открийте светът на висококачествения дизайн в готвенето, направен в Солинген. Серията ножове GÜDE ви осигурява перфектно и добре балансирани инструменти за рязане за абсолютно всяка задача в кухнята.

Ножовете Güde са разработени за професионалисти. Месарите и готвачите са били най-важните клиенти през 50-те години. Безкомпромисното качество на Güde се разпространява бързо сред онези, които разчитат на добрите ножове в работата си. Güde все още произвежда професионална линия за месари и готвачи. През 80-те години, внукът на Франц Гюде, д-р Карл Петър Роден, се превръща в четвърто поколение директор на фирмата и решително възражда философиите, върху които е изградена. Изправен пред решението да произвежда модерни и съвременни ножове или неостаряващи модели, д-р Роден се концентрира върху оригиналните форми. Класическите форми на ножовете, които са оптимизирани през 30-те години на миналия век, са едновременно неостаряващи и съвременни. Едно със сигурност остава същото, дори и при четвъртото поколение на фирмата Güde продължава да произвежда ковани ножове в малки количества. На ръка.

Немските ножове са произведени от хром-ванадий-молибденова стомана или сложно кована дамаска стомана, с приятно изразителни дръжки, изработени от различни висококачествени дървета. По този начин ножът GÜDE винаги е изключително уникален.