Меню
Количка

TSUCHIMON

YAX YL 36700 TSUCHIMON НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ 20 см YAX YL 36700 TSUCHIMON НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ 20 см
Ново
Марка: Yaxell
ОстриеСърцевината на острието е направена от японска VG10 „супер неръждаема“ стомана, облицована от висококачествена неръждаема стомана от двете страни. Кованите символи в горната част на острието правят видът му много артистичен. Стилът на меча KATANA ясно си личи върху острието. Той има изключител..
291 лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)

Нож Tsuchimon за суши майстори

Tsuchimon има режеща сърцевина от неръждаема стомана VG10 със супер твърдост HRC61 по скалата на Rockwell. Ножовете от серията имат трислойно острие с ковани символи в горната част и японското му име, изписано на острието и гравирано на дръжката. Черната дръжка Canvas-Micarta е прикрепена с два нита от неръждаема стомана. Това е нож с хубав дизайн, който осигурява дълготрайно рязане.

Острие

Сърцевината на острието е направена от японска VG10 „супер неръждаема“ стомана, облицована от висококачествена неръждаема стомана от двете страни. Кованите символи в горната част на острието правят видът му много артистичен. Стилът на меча KATANA ясно си личи върху острието. Той има изключително остър ъгъл на рязане с твърдост HRC61 по скалата на Рокуел.

Дръжка

Дръжката е изработена от одобрено от FDA черно дърво Canvas-Micarta, който е изключително масивен и издръжлив материал, направен от смола и лен. Този материал издържа десетилетия. Различен от другите материали, използвани за направата на дръжки, този не се свива и е без мирис. Полирана перфектно и закрепена плътно с два нита от неръждаема стомана. Подсигурена от висококачествената 18-10 неръждаема стомана във вътрешността, което дава на ножа изключителна стабилност и баланс. Логото на Yaxell е стилно гравирано на края на дръжката. Формата позволява неуморна работа при всички техники на рязане. 鎚 紋 Tsuchimon е регистрирана търговска марка на Yaxell Corporation.