Меню
Количка

RAN

YAX YL 36000 RAN 69 НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ 20 см YAX YL 36000 RAN 69 НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ 20 см
Ново
Марка: Yaxell
Ran има сърцевина от неръждаема стомана VG10 със супер твърдост HRC61 по скалата на Rockwell. Ножовете от серията имат 69-слойно острие със забележителен модел от стомана Дамаск и японското му име изписано на острието. Черната дръжка Canvas-Micarta е прикрепена с два нита от неръждаема стомана. Това..
370 лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)

Ran има сърцевина от неръждаема стомана VG10 със супер твърдост HRC61 по скалата на Rockwell. Ножовете от серията имат 69-слойно острие със забележителен модел от стомана Дамаск и японското му име изписано на острието. Черната дръжка Canvas-Micarta е прикрепена с два нита от неръждаема стомана. Това е красиво изработен нож, който осигурява дълготрайно безупречно рязане.

Острие

Основният материал VG10 "супер стомана" е съставен от кобалт, Молибден, ванадий и въглерод. VG10 е облицована с 34 слоя мека и твърда неръждаема стомана от всяка страна, създавайки 69 слоя, устойчиви на ръжда и с облик Дамаск. Острието има изключително остър режещ ръб. Специалната термична обработка дава на тези остриета изключителна степен на твърдост HRC61 по скалата на Rockwell, гарантираща дълготрайно рязане.

Дръжка

Дръжката е изработена от одобрено от FDA черно дърво Canvas-Micarta, който е материал без мирис и изключително траен, изработен от смола и лен. Този материал издържа десетилетия. Краят на дръжката е изработен от неръждаема стомана, което придава отличена стабилност на ножът. Два нита от неръждаема стомана плътно закрепват дръжката.