Меню
Количка

SUPER GOU 161

YAX YL 37100 SUPER GOU 161 НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ 20 см YAX YL 37100 SUPER GOU 161 НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ 20 см
Ново
Марка: Yaxell
ОстриеСърцевината на острието е направена от ултра твърда SG2 микро-карбидна прахова неръждаема стомана, която е обвита от 80 слоя от всяка страна с мека и твърда неръждаема стомана. Тази прахообразна стомана съдържа много въглерод и има безпрецедентна твърдост от приблизително 63 HRC по скалата на ..
819 лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)

Super Gou има SG2 Micro-Carbide сърцевина от прахообразна неръждаема стомана със супер твърдост HRC63 по скалата на Rockwell. Ножовете от серията имат впечатляващо 161 слоево острие с разкошен модел от стомана Дамаск и японското му име, гравирано както на острието, така и на дръжката. Красивата червено-черна дръжка Canvas-Micarta е прикрепена с три нита от неръждаема стомана. Това е изключително красив кован нож, който осигурява върхови характеристики при рязане.

Острие

Сърцевината на острието е направено от ултра твърда SG2 микро-карбидна прахова неръждаема стомана, която е обвита от 80 слоя от всяка страна с мека и твърда неръждаема стомана. Тази прахообразна стомана съдържа много въглерод и има безпрецедентна твърдост от приблизително 63 по скалата на Rockwell. Използва се прахообразна стомана, защото осигурява висока степен на чистота и изключително остър режещ ръб. Повърхността впечатлява със завладяващ дизайнерски модел Дамаск - символ на най-висококачествения нож и неговия подпис, Super GOU, Samurai Sprit ръчно гравирано.

Дръжка

Красивата дръжка е направена от одобреното от FDA червено-черно дърво Canvas-Micarta, което е материал без мирис и изключително издръжлив, направен от смола и лен. Материалът Canvas е оцветен в червено и черно и блестящо завършен. Този материал издържа десетилетия. Дръжката е закрепена плътно с помощта на три нита от неръждаема стомана. Дръжката е подсигурена от висококачествената 18-10 неръждаема стомана отвътре, която дава на ножа изключителна стабилност и баланс. Търговската марка „GOU“ е стилно гравирана на дръжката. Формата позволява неуморна работа при всички техники на рязане. Под микроскоп при 100-кратно увеличение се вижда как основният материал SG2 е покрит от 80 слоя от всяка страна. Super 豪 GOU е регистрирана търговска марка на Yaxell Corporation.