Меню
Количка

Santoku-type knife (Универсален мултифункционален нож)

TFS1-JHDSA165 SANTOKU [NASHIJI]
Няма в наличност
Марка: Fujiwara Teruyasu
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на зеленчуци, месо, и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 16,5 смТегло: 120 гр..
363 лв.
TFS1-JHDSA180 SANTOKU [NASHIJI]
Няма в наличност
Марка: Fujiwara Teruyasu
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 18 смТегло: 130 гр..
412 лв.
TFS1-WSA165 SANTOKU-TYPE KNIFE [MABOROSHI] TFS1-WSA165 SANTOKU-TYPE KNIFE [MABOROSHI]
Няма в наличност
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 16,5 смТегло: 180 гр..
557 лв.
TFS1-WSA165 SANTOKU-TYPE KNIFE [NASHIJI]
Няма в наличност
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 16,5 смТегло: 150 гр..
363 лв.
TFS1-WSA180 SANTOKU-TYPE KNIFE [MABOROSHI] TFS1-WSA180 SANTOKU-TYPE KNIFE [MABOROSHI]
Няма в наличност
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 18 смТегло: 195 гр..
605 лв.
TFS1-WSA180 SANTOKU-TYPE KNIFE [NASHIJI]
Няма в наличност
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 18 смТегло: 160 гр..
412 лв.
TSAS-WSA165 SANTOKU-TYPE KNIFE [DENKA] TSAS-WSA165 SANTOKU-TYPE KNIFE [DENKA]
Няма в наличност
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 16,5 смТегло: 160 гр..
1,065 лв.
TSAS-WSA180 SANTOKU-TYPE KNIFE [DENKA] TSAS-WSA180 SANTOKU-TYPE KNIFE [DENKA]
Няма в наличност
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 18 смТегло: 190 гр..
1,114 лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)

Ножът Santoku е може би най-добрият японски нож, създаден на западния пазар. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели). Ножовете Santoku са ценени с удобния си размер и гъвкавост. Santoku, подобно на всички японски ножове, варира широко в дизайна, с разнообразие от щамповани стоманени остриета със западен стил, до характерни ръчно изработени шедьоври. Тъй като ролята на Santoku е да бъде основен нож за повечето кухненски задачи, могат да се вземат предвид и други ножове с общо предназначение, като например Gyuto и „ножовете на готвача“.