Меню
Количка

SEKI MAGOROKU SHOSO

Марка: KAI
Малък удобен нож. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. Ножът за изрязване е незаменим кухненски подготвителен нож. За оформяне, белене, рязане, правене на декоративни орнаменти и украсяване на плодове и зеленчуци от всякакъв вид, или дори за нарязване на малки храни като шалот..
94 лв.
Марка: KAI
Kai Seki Shoso, 6-инчовият нож, е идеален за приготвяне на храна, която изисква по-детайлна обработка. Белене и прецизното рязане са идеални за острието на този нож поради неговата лека и издръжлива конструкция.5,75-инчовото острие е направено от високо-въглеродна, неръждаема стомана, която позволяв..
98 лв.
Марка: KAI
Kai Seki Shoso, 5.5-инчов нож Santoku е сходен с типичния нож на готвача. Добре заоблен и в състояние да се справи с повечето задачи в кухнята. Неговото малко по-късо острие го прави пъргав и ловък нож, който много готвачи са добавили към колекцията си.5,5-инчовото острие е направено от високо-въгле..
118 лв.
Марка: KAI
Kai Seki Shoso, 6.5-инчов нож Santoku е сходен с типичния нож на готвача. Добре заоблен и в състояние да се справи с повечето задачи в кухнята. Неговото малко по-късо острие го прави пъргав и ловък нож, който много готвачи са добавили към колекцията си.6,5-инчовото острие е направено от високо-въгле..
127 лв.
KAI AB 5157 SANTOKU HOLLOW GROUND KAI AB 5157 SANTOKU HOLLOW GROUND
Хит
Марка: KAI
Kai Seki Shoso, 6.5-инчов нож Santoku е сходен с типичния нож на готвача. Добре заоблен и в състояние да се справи с повечето задачи в кухнята. Неговото малко по-късо острие го прави пъргав и ловък нож, който много готвачи са добавили към колекцията си. Вдлъбнатините на острието спомагат за нам..
137 лв.
Марка: KAI
Ножът на готвача Kai Seki Shoso е острието за основно рязане в много кухни и е подходящ за различни задачи при приготвянето на храна. Висок в задната си част, плосък и закръглен към върха, перфектен за нарязване и кълцане на всякакъв вид плодове, зеленчуци и други храни. 7-инчовото острие е направен..
137 лв.
Марка: KAI
Ножът на готвача Kai Seki Shoso е острието за основно рязане в много кухни и е подходящ за различни задачи при приготвянето на храна. Висок в задната си част, плосък и закръглен към върха, перфектен за нарязване и кълцане на всякакъв вид плодове, зеленчуци и други храни. 8,25-инчовото острие е напра..
147 лв.
Марка: KAI
Ножът на готвача Kai Seki Shoso е острието за основно рязане в много кухни и е подходящ за различни задачи при приготвянето на храна. Висок в задната си част, плосък и закръглен към върха, перфектен за нарязване и кълцане на всякакъв вид плодове, зеленчуци и други храни. 9,5-инчовото острие е направ..
157 лв.
Марка: KAI
Ножът за хляб реже с широки, „нискочестотни“ вълнообразни зъбци, които не само са остри като бръснач, но се справят отлично, като нарязват всякакъв вид хляб, в сравнение с нож с прав режещ ръб. Вълнообразните зъбци осигуряват силата, необходима за леко рязане през хрупкав хляб, без да се разкъса ..
137 лв.
Марка: KAI
Китайският нож на главния готвач е голям квадратен нож с много широка повърхност на острието. Всяка част от него може да бъде използвана. Ръбът се използва за нарязване на зеленчуци, особено на по-големи, като зеле, което често са част от китайската кухня. И все пак, някои готвачи намират този тип н..
157 лв.
Показани от 1 до 10 от 10 (1 страници)

Със своята гама Seki Magoroku Shoso KAI разширява портфолиото си от висококачествени японски готварски ножове с нова серия в изцяло стоманен вид. Shoso съчетава лекота и динамична функционалност с прецизност по елегантен и практичен начин.

Изработени от неръждаема стомана 1K6, с твърдост от 58 (± 1) HRC, кованите остриета се заточват и усъвършенстват с новата прецизна технология. За да се намали съпротивлението на режещия ръб, остриетата се заточват с бавна скорост на шлайфане и завършват с използване на най-новите технологични процеси. В резултат на това остриетата предлагат отлична дълготрайна острота и гарантират високо ниво на функционалност за ежедневна употреба в кухнята.

В комбинация с ергономично оформената дръжка от неръждаема стомана 18-8, теглото на ножовете е леко и идеално балансирано. Благодарение на свойствата на материала симетрично оформената метална дръжка е особено здрава. Непрекъснатият преход между ножа, подложката и дръжката, подчертава ясните, динамични линии на ножа и осигурява оптимална хигиена. Дълбоко релефната диамантена шарка върху страните на дръжката осигурява сигурно захващане.
Произведена в Япония, серията Shoso се състои от десет различни форми остриета. Те включват два универсални ножа, три ножа на готвача и два Santoku с различни дължини на острието. Освен това има и Santoku с кух край, нож за хляб и нож на китайския готвач.