Меню
Количка

SHUN CLASSIC WHITE

Марка: KAI
Малък нож за белене. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 19.4 смДължина на острието: 9 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина ..
214 лв.
Марка: KAI
Универсален нож. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.  Дължина на острието: 15смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдос..
253 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен  японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Дължина на острието: 18 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката:..
390 лв.
Марка: KAI
Форма на острието европейска. С тясното си и дълго острие  е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо. Дължина на острието: 23 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТ..
370 лв.
Марка: KAI
Нож за хляб (вълнообразен). Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е пе..
421 лв.
Марка: KAI
Нож на главния готвач. Традиционен готварски нож, за нарязване на зеленчуци, месо и др. Дължина на острието: 20 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръж..
410 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Kiritsuke. Традиционен  японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Дължина на острието: 15,0 смМатериал на острието: VG-10 + 34 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на ос..
351 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)

Световноизвестната серия Shun Classic получава специално ново допълнение: до сега дръжката беше налична само в черно-кафяво, но през 2019 г. шест избрани форми остриета с дръжка от дърво ясен в светъл цвят ще станат неразделна част от серията Shun Classic White.
В съответствие със серията, дръжката в светъл цвят също има традиционната форма на кестен, което я прави удобна за ръката. Висококачествените смоли, добавени към дървото, правят материала изключително устойчив и влагоустойчив. Кованата снадка осигурява перфектен баланс между ножа и дръжката.
Във версията със светла
дръжка, свойствата на тези висококачествени Shun дамаски ножове естествено
остават най-високият стандарт за качество. Те съчетават вековното ковано самурайско изкуство с най-модерните японски производствени процеси. Резултатът са ножове, които са били усъвършенствани до най-малкия детайл и последователно проектирани за трайна острота - идеален за професионална употреба. Острието е заточено от двете страни и има сърцевина от изключително твърда стомана VG MAX (61 (± 1) HRC). Всеки нож е обвит от всяка страна с 32 слоя дамаска стомана и е осигурен със стабилно острие, което благодарение на двата компонента е твърдо и еластично.