Меню
Количка

SEKI MAGOROKU COMPOSITE

Марка: KAI
Малък удобен нож. За оформяне на зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 18.5 смДължина на острието: 9 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 9.5 смТегло: 62 грМатериал на дръжката: Бяло дърво PakkaБезопасно за с..
351 лв.
Марка: KAI
Универсален удобен нож.Дължина: 24.5 смДължина на острието: 15 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 9.5 смТегло: 74 грМатериал на дръжката: Бяло дърво PakkaБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияЗаточване на острието: Дв..
370 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Дължина: 28.5 смДължина на острието: 16.5 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 12 смМатериал на дръжката: Бяло дърво PakkaБезопасно за съдомиялна: неП..
468 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Nakiri (резач на зеленчуци). Традиционен японски нож за зеленчуци. Приложим за всички сортове зеленчуци благодарение на дългия и прав режещ ръб. Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали.Дължина: 28.5 смДължина на острието: 16.5 смТвърдост на ост..
468 лв.
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Дължина: 32 смДължина на острието: 20 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 12 смТегло: 175 грМатериал на дръжката: Бяло дърво PakkaБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияЗаточване на острието: Дву..
488 лв.
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо.Дължина: 30 смДължина на острието: 18 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 12 смТегло: 135 грМатериал на дръжката: Бяло дърво PakkaБе..
449 лв.
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо. Наличието на шлици не позволява полепването на рязания продукт по ножа.Дължина: 35 смДължина на острието: 23 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката:&n..
488 лв.
Марка: KAI
Нож за хляб. Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е перфектно нарязан. Трохите са свед..
488 лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)

ТАЗИ СЕРИЯ СЕ ДОСТАВЯ САМО ПО ПОРЪЧКА, СРОКЪТ НА ДОСТАВКА Е 1-2 СЕДМИЦИ

Иновативната серия Seki Magoroku Composite се състои от 8 ножа с двустранно полирани остриета. Красиво завършеното острие е изработено в комбинация от две различни стомани, което създава очарователен контраст между огледално полираната основа и сатенираната противоположна страна. Огледално полираната страна е направена от стомана VG MAX с твърдост 61 ± 1 HRC, а външния материал от SUS420J2 стомана: комбинация, която осигурява висока устойчивост на корозия и дълготрайност на тези остриета.

Производственият процес на ножовете Composite се основава на нова технология от сектора на строителството на самолети и гарантира висока устойчивост и изключителна точност. Двата класа стомана се произвеждат отделно и след това се съединяват чрез специална технология, посредством заваряване с течна мед. Тънката, едва доловима медна линия, останала между стоманените пластове, добавя допълнително специално докосване в острието.

Вече носител на няколко дизайнерски награди, серията Seki Magoroku Composite е символ на съвременния конструктивен опит на Kai. Серията съчетава динамика и лекота. Полученият външен вид е впечатляващ и прави острието ярък връх в японското ковачество.

Острие Seki Magoroku Composite
Материал: Core: VG-Max
                   SUS420J2
                   Съставен чрез медно спояване
Твърдост: 61 HRC +/- 1
Завършек: Огледало + сатен
Режещ ръб: изпъкнала основа

Дръжка Seki Magoroku Composite
Подложка: S / S
Материал: Бяло дърво Pakka
Форма: Симетрични елипсовидни
Тънката заострена дръжка е изработена от леко дърво Pakka. Неговата форма и диагонално разположени частици, придават на тези шедьоври особено лека динамика.

Причини да купите
- Иновативна технология
- Тънка дръжка за по-малки ръце
- Подходящ за дясна ръка и за левичари
- Модерен дизайн