Меню
Количка

SEKI MAGOROKU REDWOOD

KAI MGR 0100P УНИВЕРСАЛЕН НОЖ KAI MGR 0100P УНИВЕРСАЛЕН НОЖ
Хит
Марка: KAI
Малък удобен нож. За оформяне на зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 22 смДължина на острието: 10 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължина на дръжката: 12 смТегло: 59 грМатериал на дръжката: Червено дървоБезопасно за съдоми..
98 лв.
KAI MGR 0150U УНИВЕРСАЛЕН КУХНЕНСКИ НОЖ KAI MGR 0150U УНИВЕРСАЛЕН КУХНЕНСКИ НОЖ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож.Дължина: 27 смДължина на острието: 15 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължина на дръжката: 12 смТегло: 73 грМатериал на дръжката: Червено дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияЗаточване на острието: ДвустранноСерия Seki Magoroku..
104 лв.
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Дължина: 28.4 смДължина на острието: 15 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължина на дръжката: 13.4 смМатериал на дръжката: Червено дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияЗаточване на острието: ДвустранноСерия Seki Mago..
137 лв.
KAI MGR 0200C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ KAI MGR 0200C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Дължина: 33.4 смДължина на острието: 20 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължина на дръжката: 13.4 смМатериал на дръжката: Червено дървоБезопасно за съдомиялна: неПроизход: ЯпонияЗаточване на острието: ДвустранноСерия Seki Mago..
151 лв.
KAI MGR 0170S УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU KAI MGR 0170S УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU
Хит
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Дължина: 30.4 смДължина на острието: 17 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължина на дръжката: 13.4 смТегло: 132 грМатериал на дръжката: Червено дървоБезопасно за съдом..
141 лв.
KAI MGR 0165N КУХНЕНСКИ НОЖ USUBA KAI MGR 0165N КУХНЕНСКИ НОЖ USUBA
Хит
Марка: KAI
Форма на острието USUBA . Традиционен японски нож за зеленчуци. Приложим за всички сортове зеленчуци благодарение на дългия и прав режещ ръб. Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали.Дължина: 29.9 смДължина на острието: 16.5 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължин..
151 лв.
KAI MGR 0200L НОЖ ЗА ФИЛЕТИРАНЕ KAI MGR 0200L НОЖ ЗА ФИЛЕТИРАНЕ
Хит
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо.Дължина: 32 смДължина на острието: 20 смТвърдост на острието: 58±1 HRCДължина на дръжката: 12 смТегло: 118 грМатериал на дръжката: Червено дървоБезопасно ..
141 лв.
Марка: KAI
Нож за хляб. Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е перфектно нарязан. Трохите са свед..
172 лв.
Марка: KAI
Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на острието е по-силна и се използва предимно за рязане на рибни кости и кокали. Дължина: 22.5 смДължи..
104 лв.
KAI MGR 0155D КУХНЕНСКИ НОЖ DEBA KAI MGR 0155D КУХНЕНСКИ НОЖ DEBA
Хит Няма в наличност
Марка: KAI
Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на острието е по-силна и се използва предимно за рязане на рибни кости и кокали. Дължина: 27.5 смДължи..
167 лв.
KAI MGR 0210Y КУХНЕНСКИ НОЖ YANAGIBA KAI MGR 0210Y КУХНЕНСКИ НОЖ YANAGIBA
Хит
Марка: KAI
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дълж..
137 лв.
KAI MGR 0240Y КУХНЕНСКИ НОЖ YANAGIBA KAI MGR 0240Y КУХНЕНСКИ НОЖ YANAGIBA
Хит
Марка: KAI
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дълж..
151 лв.
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)

Запознайте се с ножовете Kai Seki Magoroku Redwood

Японска традиция от векове и отлични свойства за рязане се комбинират в тези зашеметяващи ножове. Seki Magoroku Redwood включва всички познати ножове от серия Seki Magoroku както и седем нови двустранно заточени допълнения.
Kai знае как да прави ножове! Seki Magoroku Redwood завладява с огледално завършено острие от висококачествена въглеродна стомана 1K6 с твърдост 58 ± 1 HRC и изящно полиран ръб, който дава на серията висока ефективност на рязане. Острието е много тънко, което го прави невероятно за работа. Голяма разлика при сравнение с европейските кухненски ножове, които обикновено са малко по-дебели. Задната част на острието е заоблена, ръбът е остър. Тези ножове ще „прелетят“ през храната ви.
Изработен от правилните материали
Дръжката, изработена от иглолистната дървесина на секвоя, е водоустойчива и има традиционен кестенов профил. Полираната основа напълно съответства на естествения цвят на дървото. Този твърд дървен материал има високо съдържание на естествени масла и следователно е водоустойчив. Полираната полипропиленова скоба добавя хармония към модерния цвят на дървото. С колекцията Seki Magoroku Redwood ще се сдобиете с качествени продукти на Kai на невероятни цени!

Острие Seki Magoroku Redwood

Материал: Висококачествена неръждаема въглеродна стомана 1K6
Твърдост: 58 HRC +/- 1
Завършек:
сатенено покритие
Режещ ръб: Вдлъбнат ръб и изпъкнала форма в западен стил

Дръжка Seki Magoroku Redwood
Подложка: синтетична
Материал:
Секвоя
Форма: D форма или кестен

Причини да купите
- Традиционен дизайн
- Японска D-образна дръжка
-
Единични и двустранни остриета
- Ножът
покрива всички желания