Меню
Количка

SHUN CLASSIC

Марка: KAI
Малък нож за белене. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 19.4 смДължина на острието: 9 смТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина ..
194 лв.
KAI DM 0701 УНИВЕРСАЛЕН НОЖ KAI DM 0701 УНИВЕРСАЛЕН НОЖ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.  Дължина на острието: 15смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдос..
233 лв.
Марка: KAI
Универсален нож. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др. Дължина на острието: 15смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на ос..
253 лв.
KAI DM 0702 УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU KAI DM 0702 УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU
Хит
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен  японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Дължина на острието: 18 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката:..
370 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен  японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Този нож се различава по дръжката от кестен, която е адаптирана за употреба с лява ръка. Дължина на острието: 18 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта дамаска стоман..
390 лв.
Марка: KAI
Форма на острието европейска. Нож за обезкостяване.  Дължина на острието: 20 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 12,2 смМатериал на д..
343 лв.
Марка: KAI
Форма на острието европейска. С тясното си и дълго острие  е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо. Дължина на острието: 23 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТ..
351 лв.
Марка: KAI
Нож за хляб (вълнообразен). Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е пе..
402 лв.
Марка: KAI
Нож на главния готвач. Традиционен готварски нож, за нарязване на зеленчуци, месо и др. Дължина на острието: 20 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръж..
390 лв.
Марка: KAI
Нож на главния готвач. Традиционен готварски нож, за нарязване на зеленчуци, месо и др. KAI е разширила серия SHUN с три специално разработени за лява ръка ножове. Те се различават по дръжката с формата на кестен, която е адаптирана за употреба с лява ръка. Дължина на острието: 2..
410 лв.
Марка: KAI
Нож на главния готвач. Традиционен готварски нож, за нарязване на зеленчуци, месо и др. Дължина на острието: 25,5 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на др..
421 лв.
Марка: KAI
Вилица за месо. За сервиране и рязане на печено месо.Дължина на острието: 16,5 смМатериал на острието: 1.4021 неръждаема стоманаДължина на дръжката: 11,6 смМатериал на дръжката: Дърво PakkaТегло: 140 грОпаковка: черна кутия Серия Shun принадлежи към най-обхватните ..
370 лв.
Марка: KAI
Нож за обезкостяване.Серия Shun принадлежи към най-обхватните серии дамаска ножове в света и намира най-голям отзвук сред готварския елит и най-амбицираните непрофесионални готвачи. Острието е изработено от стомана VG-10. Тя е изключително устойчива на корозия и много твърда (61±1 HRC, 1,0 % въглер..
304 лв.
Марка: KAI
Нож за пържоли, стекове.Дължина на острието: 12 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 10,4 смМатериал на дръжката: Дърво PakkaТегло: ..
214 лв.
Марка: KAI
Традиционен китайски нож на главния готвач, за нарязване на зеленчуци. Дължина на острието: 18 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 12,..
539 лв.
Марка: KAI
Нож за зеленчуци. Дължина на острието: 9 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието: 61±1 HRCДължина на дръжката: 10,4 смМатериал на дръжката: Дърво PakkaТегло: 65..
194 лв.
Марка: KAI
Нож за белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др. Дължина на острието: 6 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвъ..
194 лв.
Марка: KAI
Нож за белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др. Дължина на острието: 10 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТв..
214 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен  японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Дължина на острието: 18 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 430 & 431 неръждаема дамаска стоманаЗаточване на острието: ДвустранноТвърдост на острието:&n..
468 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен  японски универсален нож с шлици. Наличието на шлици не позволява полепването на рязания продукт по ножа. Пригоден за рязане на всякакви продукти.   Дължина на острието: 18 смМатериал на острието: VG-10 + 32 пласта SUS 4..
390 лв.
Показани от 1 до 20 от 41 (3 страници)

Серия Shun Classic

28 форми ножове

Серията ножове Shun от дамаскa стомана е една от най-изчерпателните в световен мащаб и високо оценена от професионалисти от най-висок клас, както и от амбициозни хоби готвачи. Професионалните готварски ножове Shun, с един режещ ръб, са изработени от специална неръждаема дамаска стомана, с 32 слоя от всяка страна (общо 64). Основният слой е направен от стомана VG MAX. Това е изключително твърда (61 ± 1 HRC, 1,0% въглерод, 1,5% кобалт) и устойчива на корозия стомана, която дава на ножа възможно най-добрата острота. Изпъкналото сечение на острието, в комбинация с ръчното оформяне на всеки нож Shun, доставят ненадмината острота, която позволява на ножа да среже дори най-трудния материал. Тази острота, заедно с добре балансираното тегло на ножа, правят работата неуморна.

Всеки нож Shun получава своя уникален и индивидуален характер, предавайки естествената красота на частиците от дамаска стоманата. Така всеки нож Shun е безпогрешен и уникален - произведение на изкуството, обединено от майсторство /ръчна изработка/, технология и дизайн. Вдъхновен от изящното ковашко изкуство на самурайските мечове, техниката за производство на най-добрите ножове, дава възможност на серията Shun да предлага на европейските готвачи формите, с които са свикнали, съчетани с традиционно японско качество. 

Тънката дръжка, от устойчиво дърво Pakka, е изработена в традиционна японска форма кестен. Висококачествените смоли, добавени към дървото, правят материала особено здрав и устойчив на влага. Типичната кестенова форма осигурява удобен и сигурен захват по време на рязане, благодарение на лекия ъгъл от дясната страна. 

Острие Shun Classic
Материал: Сърцевина VG-MAX, 32 слоя Дамаск
а стомана
Твърдост: 61 HRC +/- 1
Завършек: Огледално покритие
Режещ ръб: Изпъкнал

Дръжка Shun Classic
Подложка: неръждаема стомана
Материал: черно дърво
Pakka
Краен капак: неръждаема стомана
Форма: D форма или кестен

 

Причини да купите
- Най-голямата световна серия от дамаски ножове
- Перфектни за професионални готвачи и амбициозни хоби готвачи
- Добро съотношение цена-качество
- Комплектите са идеални за подарък