Меню
Количка

SHUN NAGARE

Марка: KAI
Малък удобен нож. За оформяне на зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Дължина: 20.6 смДължина на дръжката: 11.6 cмДължина на острието: 9 смЗаточване на острието: ДвустранноСтомана: 72 слоя дамаска стомана (VG2 + VG10)Твърдост на острието:&nbs..
488 лв.
Марка: KAI
Универсален удобен нож. За оформяне белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.и др.Дължина: 26.6 смДължина на дръжката: 11.6 cмДължина на острието: 15 смЗаточване на острието: ДвустранноСтомана:..
527 лв.
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Дължина: 32 смДължина на дръжката: 14 cмДължина на острието: 18 смЗаточване на острието: ДвустранноСтомана: 72 слоя дамаска стомана (VG2 + VG10)Твърдост на острието: ..
684 лв.
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Дължина: 34 смДължина на дръжката: 14 cмДължина на острието: 20 смЗаточване на острието: ДвустранноСтомана: 72 слоя дамаска стомана (VG2 + VG10)Твърдост на острието: 58±1 и 61±1 HRCМатериал на дръжката: Вълнисто черно-сиво дър..
684 лв.
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо.Дължина: 37 смДължина на дръжката: 14 cмДължина на острието: 23 смЗаточване на острието: ДвустранноСтомана: 72 слоя дамаска стомана (VG2 + VG10)Твърдост на ост..
664 лв.
Марка: KAI
Вълнообразен нож за хляб. Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е перфектно нарязан и т..
684 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)

С Shun Nagare, KAI създават още един иновативен шедьовър в японското ковачество. Сложният дизайн, специалните свойства на използваните материали и технически сложният производствен процес, правят така, че серията да принадлежи към лукс от най-висок клас. На силно полираните ножове се вижда богато украсеният, искрящ мотив от слоеве дамаска стомана. Този ефект, съчетан със сиво-черна дръжка, придава на ножа впечатляващ външен вид. Острието на ножовете Kai Shun Nagare веднага привлича вниманието. То се състои от два различни типа стомана - гъвкава VG2 и твърда VG10-стомана, които са свързани към 72-пластова част от дамаска стомана, наслоена от всяка страна на ножа (общо 144). Сложното наслагване на двата вида стомана води до острие с изключително устойчива режеща сила. Иновативно ковани и забележително проектирани. Сякаш лъчите на изгряващото слънце са били уловени в острието. Предимство за всяка кухня и удоволствие за работа!

Острие Shun Nagare
Материал: VG-10 и VG-2
Твърдост: 60 HRC +/- 1
Завършек: Огледален
Режещ ръб: Изпъкнал
Слоеве: 72

Дръжка Shun Nagare
Материал: Сив
о дърво Pakka с 2 нита
Форма: Симетрична
Подложка: неръждаема стомана

Причини да купите
- Кована дамаска
стомана
- Уникален дизайн на
острието и дръжката
- Изключително трайна
сила на рязане