Меню
Количка

SHUN PRO

Марка: KAI
ТАЗИ СЕРИЯ Е СПРЯНА ОТ ПРОИЗВОДСТВО НА 09.2011ПРОДАЖБИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА СКЛАДОВИТЕ НАЛИЧНОСТИ!!!Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на остриет..
209 лв.
KAI VG 0210D НОЖ SHUN PRO DEBA KAI VG 0210D НОЖ SHUN PRO DEBA
Няма в наличност
Марка: KAI
ТАЗИ СЕРИЯ Е СПРЯНА ОТ ПРОИЗВОДСТВО НА 09.2011ПРОДАЖБИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА СКЛАДОВИТЕ НАЛИЧНОСТИ!!!Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на острието е по..
297 лв.
Марка: KAI
Дървен калъф за предпазване на финото острие от нараняване. За нож KAI VG 0001...
55 лв.
Марка: KAI
Дървен калъф за предпазване на финото острие от нараняване. За нож KAI VG 0003...
77 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)

Shun Pro Series

Нищо не може да се сравни с прецизността на едностранното като скалпел острие. Линията Shun Classic Pro се характеризира с единично скосени ножове от чиста неръждаема стомана VG10 с остър ръб и удобни D-образни дръжки от Pakka дърво. С дръзките си гравирани остриета, тези ножове също визуално завладяват. Графичният дизайн на острието - различен за всеки тип - е подобен на гравирането на обичайните японски ножове и се използва за идентифициране на производителя на острието. Задната част е леко куха, създавайки малък въздушен джоб между ножа и храната, така че ножът се плъзга с бърза точност. Заточването с воден камък на практика е без усилия.