Меню
Количка

WASABI BLACK

KAI 6710P УНИВЕРСАЛЕН НОЖ KAI 6710P УНИВЕРСАЛЕН НОЖ
Хит
Марка: KAI
Малък удобен нож. За оформяне на зеленчуци от всякякъв вид. За изрязване на декоративни орнаменти и др.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация от бам..
82 лв.
Марка: KAI
Нож за стекове.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така се осигурява оптимална хигиена – резултат от..
82 лв.
KAI 6715U УНИВЕРСАЛЕН НОЖ KAI 6715U УНИВЕРСАЛЕН НОЖ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така се осигурява оптимална хигиена – резултат ..
84 лв.
KAI 6715C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ KAI 6715C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач. Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така се осигурява оптима..
92 лв.
KAI 6720C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ KAI 6720C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така се осигурява оптимална х..
104 лв.
KAI 6723C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ KAI 6723C НОЖ НА ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ
Хит
Марка: KAI
Универсален нож на главния готвач.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация от бамбукова пудра и черен полипропилен. Така се осигурява оптимална хигиена – ..
121 лв.
KAI 6716S УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU KAI 6716S УНИВЕРСАЛЕН НОЖ SANTOKU
Хит
Марка: KAI
Форма на острието Santoku. Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжката е комбинация..
94 лв.
KAI 6716N НОЖ ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ NAKIRI KAI 6716N НОЖ ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ NAKIRI
Хит
Марка: KAI
Форма на острието Nakiri (резач на зеленчуци). Традиционен японски нож за зеленчуци. Приложим за всички сортове зеленчуци благодарение на дългия и прав режещ ръб. Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали.Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с ..
94 лв.
KAI 6761F КУХНЕНСКИ НОЖ ЗА ОБЕЗКОСТЯВАНЕ KAI 6761F КУХНЕНСКИ НОЖ ЗА ОБЕЗКОСТЯВАНЕ
Хит
Марка: KAI
Нож за обезкостяване. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца.Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще доне..
90 лв.
KAI 6723B НОЖ ЗА ХЛЯБ KAI 6723B НОЖ ЗА ХЛЯБ
Хит
Марка: KAI
Вълнообразен нож за хляб. Патентованата вълниста шлифовка въведена от KAI при ножа за хляб, е едно от най-революционните нововъведения на фирмата. Вълничките от средата на острието вървят към двата края наклонени в противоположни посоки. По този начин хлябът не се разкъсва, а е перф..
123 лв.
KAI 6723L НОЖ ЗА ФИЛЕТИРАНЕ KAI 6723L НОЖ ЗА ФИЛЕТИРАНЕ
Хит
Марка: KAI
Нож за филетиране. С тясното си и дълго острие е много подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо. Тази серия с полирано огледално острие от неръждаема стомана нож с твърдост от 56 ± 1 HRC, ще донесе във Вашата кухня екзотичния полъх на  Далечния Изток. Дръжкат..
118 лв.
Марка: KAI
Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на острието е по-силна и се използва предимно за рязане на рибни кости и кокали. Тази серия с полир..
84 лв.
Марка: KAI
Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на острието е по-силна и се използва предимно за рязане на рибни кости и кокали.Тази серия с полирано ог..
127 лв.
KAI 6721D КУХНЕНСКИ НОЖ DEBA KAI 6721D КУХНЕНСКИ НОЖ DEBA
Хит
Марка: KAI
Форма на острието (Deba-изпъкнало острие) Традиционна японска секира. Стабилен и тежък нож със силно, широко острие. Предната част се използва предимно за филетиране на риба. Задната част на острието е по-силна и се използва предимно за рязане на рибни кости и кокали.  Тази серия с поли..
118 лв.
Марка: KAI
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязя..
90 лв.
Марка: KAI
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязя..
94 лв.
KAI 6724Y КУХНЕНСКИ НОЖ YANAGIBA KAI 6724Y КУХНЕНСКИ НОЖ YANAGIBA
Хит
Марка: KAI
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дълж..
98 лв.
Марка: KAI
67S-300 Комплект три ножа 6710P + 6715U + 6720CДължина: 23.7/ 27.6/ 32.6 смДължина на дръжката: 12.6 cм (x3)Дължина на острието: 10/ 15/ 20 смЗаточване на острието: двустранно (x3)Стомана: VG2Твърдост на острието: 56±1 HRCМатериал на дръжката: Бамбукова пудра и по..
255 лв.
KAI 67S 400 КОМПЛЕКТ ДВА НОЖА ЗА СТЕК 6711S KAI 67S 400 КОМПЛЕКТ ДВА НОЖА ЗА СТЕК 6711S
Ново
Марка: KAI
Комплект два ножа за стекове 6711SДължина: 23.7/ 27.6/ 32.6 смДължина на дръжката: 12.6 cм (x3)Дължина на острието: 12 смЗаточване на острието: двустранно (x2)Стомана: VG2Твърдост на острието: 56±1 HRCМатериал на дръжката: Бамбукова пудра и полипропиленБезопас..
156 лв.
KAI 67S 404 КОМПЛЕКТ ЧЕТИРИ НОЖА ЗА СТЕК 6711S KAI 67S 404 КОМПЛЕКТ ЧЕТИРИ НОЖА ЗА СТЕК 6711S
Ново
Марка: KAI
Комплект четири ножа за стекове 6711SДължина: 23.7/ 27.6/ 32.6 смДължина на дръжката: 12.6 cм (x4)Дължина на острието: 12 смЗаточване на острието: двустранно (x4)Стомана: VG2Твърдост на острието: 56±1 HRCМатериал на дръжката: Бамбукова пудра и полипропиленБезо..
313 лв.
Показани от 1 до 20 от 23 (2 страници)

Wasabi Black Series

Kai са известни със своите висококачествени кухненски ножове Kai Shun. Wasabi Black - полирано острие, черна дръжка: тези ножове с японски дизайн се отличават с острие от полирана неръждаема стомана с твърдост от 56 ± 1 HRC, придават на вашата кухня неповторимата атмосфера на Далечния Изток. Серията Kai Wasabi предлага също така прекрасно качество, но са малко по-достъпни. Тъй като тези ножове нямат болт, целият ръб може да се използва и цялата дължина може да бъде заточена.
За разлика от традиционната японска дървена дръжка, черната дръжка не е вмъкната, а обхваща изцяло острието на ножа. По този начин острието е тясно свързано с дръжката, което не позволява замърсяването да се задържи. Дръжката е изработена в комбинация от бамбуков прах и полипропилен - бамбукът притежава естествени антибактериални свойства. Това я прави издръжлива и водоустойчива.

Острие Wasabi Black 

Материал: Високо въглеродна неръждаема стомана 1K6

Твърдост: 56 HRC +/- 1

Завършек: Сатенено покритие

Режещ ръб: Едностранен & изпъкнала форма на западните модели ножове


Дръжка Wasabi Black 

Подложка: SUS304

Материал: Полипропилен + бамбукова пудра (Banbrex)

Форма: D-форма & елипсовидна


Причини да купите

- Едностранни и двойно заточени остриета

- Оптимална хигиена на дръжката, благодарение на комбинацията от полипропилен и бамбукова пудра

- Подходящ за кулинарно изкуство

- Модерен изчистен дизайн

- Добро съотношение цена-качество