ШИВАШКИ НОЖИЦИ KAI

ШИВАШКИ НОЖИЦИ KAI
Покажи :
Сортиране по:

KAI V5135BK Малки ножици с право острие

Малки черни ножици с право острие.Размери: 13,5 см..

27 лв.

KAI V5135P Малки ножици с право острие

Малки розови ножици с право острие.Размери: 13,5 см..

27 лв.

KAI V5165BK Средни ножици с право острие

Средни черни ножици с право острие.Размери: 16,5 см..

29 лв.