Меню
Количка

СТОЙКИ ЗА НОЖОВЕ

Стойки за ножове
Стойките са идеални за безопасно съхранение на вашите ножове. В допълнение, изглеждат много елегантно на кухненския плот. Те се предлагат в различни конструкции, с магнит или с прорези, въртящи или за монтаж на стена.

Стойките за ножове от дърво са произведени, за да отговарят на най-високите изисквания по отношение на качеството и дизайна. Тези чудесни продукти са умело произведени до най-високото ниво. Големи изисквания се отнасят не само за дизайна и функциалноста, но и за качеството на оригиналната дървесина. От еднакво значение за красотата и разнообразието на различните видове дървесина са устойчивостта и екологичната отговорност. Трайността на продуктите съответства на жизнения цикъл на използваната дървесина. Това означава, че суровината за съответните продукти може да нарасне отново по време на използването им.

WKB 45x6x4 см  Стойка за ножове с вградени магнити ДЪБ  CHUNCHE WKB 45x6x4 см  Стойка за ножове с вградени магнити ДЪБ  CHUNCHE
Ново
Марка: Чунче ЕООД
Дървена стойка за ножове с вградени магнити. Снабдена с двойно залепващ цкоч на 3М за лезно и бързо закрепване.Материал: Дъбово дървоРазмери (дължина/ ширина/ височина): 45/ 6 / 4 см..
120 лв.
Марка: KAI
Стойка за ножове Wasabi BlackМатериал: Промазано дърво Размери(д/ш/в): 23,5/ 13/ 22 см Произход: Япония..
261 лв.
Марка: KAI
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от дъбово дърво. Стойката се закрепва на стената с два винта. Събира до 4 ножа. Материал: Дъбово дървоРазмери(дължина/ ширина/ височина): 39/ 6,5/ 3 см..
239 лв.
Марка: KAI
С - образна стойка за ножове изработена от дъбово дърво е идеалното място за съхранение на 5 ножа. Ножовете са винаги готови за ползване. Материал: Дъбово дърво Размери(дължина/ ширина/ височина): 17/ 10/ 30 см..
259 лв.
Марка: KAI
Този блок за ножове е вдъхновен от праисторическият паметник Стоунхендж. Върху стабилна основа от неръждаема стомана се издигат пет дървени колони от дъбово дърво. В тях има вграден магнит за закрепване на ножовете. Стойката предлага място за съхранение на 10 ножа.Материал: Промазано дъбово д..
568 лв.
KAI DM-0794SB СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, МАГНИТНА, ВЪРТЯЩА СЕ KAI DM-0794SB СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, МАГНИТНА, ВЪРТЯЩА СЕ
Няма в наличност
Марка: KAI
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват от двете страни на повърхноста от дъбово дърво. Кракът на стойката е от стабилна черна гранитна плоча. С помоща на вградения лагер от синтетичен материал стойката се върти на 360°. Материал: Дъбово дърво и..
862 лв.
KAI DM-0799 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, МАГНИТНА, ВЪРТЯЩА СЕ KAI DM-0799 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, МАГНИТНА, ВЪРТЯЩА СЕ
Няма в наличност
Марка: KAI
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват от двете страни на повърхноста от орехово дърво. Кракът на стойката е от стабилна черна гранитна плоча. С помоща на вградения лагер от синтетичен материал стойката се върти на 360°. Материал:  Орехово ..
921 лв.
KAI DM-0805 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ
Няма в наличност
Марка: KAI
Стойка за ножове с вграден магнит(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от дъбово дърво. Стойката стои елегантно изправена и позволява постоянна видимост на ножовете. Събира от 6 до 8 ножа. Материал: Дъбово дървоРазмери(дължина/ ширина/ височина): 34/ ..
500 лв.
KAI DM-0806 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ
Няма в наличност
Марка: KAI
Стойка за ножове с вграден магнит(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от орехово дърво. Стойката стои елегантно изправена и позволява постоянн видимост на ножовете. Събира от 6 до 8 ножа. Материал:  Орехово дървоРазмери(дължина/ ширина/ височина): 34..
553 лв.
KAI SGS1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ И ДЪСКА KAI SGS1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ И ДЪСКА
Няма в наличност
Марка: KAI
Магнитната стойка с форма на седло позволява закрепването на осем кухненски ножа и осигурява място за една или повече дъски за рязане. Меката кожена обвивка не позволява надраскване. Комплектът съдържа, дъската за рязане, направена о..
1,062 лв.
KAI SGS2 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ И ДЪСКА KAI SGS2 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ И ДЪСКА
Няма в наличност
Марка: KAI
Магнитната стойка с форма на седло позволява закрепването на осем кухненски ножа и осигурява място за една или повече дъски за рязане. Меката кожена обвивка не позволява надраскване. Комплектът съдържа, дъската за рязане, направена о..
1,062 лв.
KAI STH-1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE KAI STH-1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE
Няма в наличност
Марка: KAI
СПРЯНА ОТ ПРОИЗВОДСТВО 01.01.2020г.Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхноста от секвоя(червено дърво). Основата на стойката е от стабилна черна гранитна плоча. С помоща  петте дървени стълба може безопасно да се подредят до 10 ножа.О..
584 лв.
KAI STH-4 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE KAI STH-4 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE
Няма в наличност
Марка: KAI
Този блок за ножове е вдъхновен от праисторическият паметник Стоунхендж. Върху стабилна гранитна основа се издигат пет дървени колони от орехово дърво. В тях има вграден магнит за закрепване на ножовете. Стойката предлага място за съхранение на 10 / десет / ножа. Осигурява постояна видимост ..
843 лв.
KAI STH-4.1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE KAI STH-4.1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE
Няма в наличност
Марка: KAI
Този блок за ножове е вдъхновен от праисторическият паметник Стоунхендж. Върху стабилна стоманена основа се издигат две дървени колони от орехово дърво. В тях има вграден магнит за закрепване на ножовете. Стойката предлага място за съхранение на 4 / четири / ножа. Осигурява постояна видимост..
402 лв.
Показани от 1 до 14 от 14 (1 страници)