Меню
Количка

СТОЙКИ ЗА НОЖОВЕ

Стойки за ножове
Стойките са идеални за безопасно съхранение на вашите ножове. В допълнение, изглеждат много елегантно на кухненския плот. Те се предлагат в различни конструкции, с магнит или с прорези, въртящи или за монтаж на стена.

Стойките за ножове от дърво са произведени, за да отговарят на най-високите изисквания по отношение на качеството и дизайна. Тези чудесни продукти са умело произведени до най-високото ниво. Големи изисквания се отнасят не само за дизайна и функциалноста, но и за качеството на оригиналната дървесина. От еднакво значение за красотата и разнообразието на различните видове дървесина са устойчивостта и екологичната отговорност. Трайността на продуктите съответства на жизнения цикъл на използваната дървесина. Това означава, че суровината за съответните продукти може да нарасне отново по време на използването им.

Марка: KAI
Стойка за ножове Wasabi BlackМатериал: Промазано дърво Размери(д/ш/в): 23,5/ 13/ 22 см Произход: Япония..
261 лв.
Марка: KAI
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват от двете страни на повърхноста от дъбово дърво. Кракът на стойката е от стабилна черна гранитна плоча. С помоща на вградения лагер от синтетичен материал стойката се върти на 360°. Материал: Дъбово дърво и..
862 лв.
Марка: KAI
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват от двете страни на повърхноста от орехово дърво. Кракът на стойката е от стабилна черна гранитна плоча. С помоща на вградения лагер от синтетичен материал стойката се върти на 360°. Материал:  Орехово ..
921 лв.
Марка: KAI
Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от дъбово дърво. Стойката се закрепва на стената с два винта. Събира до 4 ножа. Материал: Дъбово дървоРазмери(дължина/ ширина/ височина): 39/ 6,5/ 3 см..
239 лв.
Марка: KAI
Стойка за ножове с вграден магнит(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от дъбово дърво. Стойката стои елегантно изправена и позволява постоянна видимост на ножовете. Събира от 6 до 8 ножа. Материал: Дъбово дървоРазмери(дължина/ ширина/ височина): 34/ ..
500 лв.
Марка: KAI
Стойка за ножове с вграден магнит(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхността от орехово дърво. Стойката стои елегантно изправена и позволява постоянн видимост на ножовете. Събира от 6 до 8 ножа. Материал:  Орехово дървоРазмери(дължина/ ширина/ височина): 34..
553 лв.
Марка: KAI
С - образна стойка за ножове изработена от дъбово дърво е идеалното място за съхранение на 5 ножа. Ножовете са винаги готови за ползване. Материал: Дъбово дърво Размери(дължина/ ширина/ височина): 17/ 10/ 30 см..
259 лв.
Марка: KAI
Магнитната стойка с форма на седло позволява закрепването на осем кухненски ножа и осигурява място за една или повече дъски за рязане. Меката кожена обвивка не позволява надраскване. Комплектът съдържа, дъската за рязане, направена о..
1,062 лв.
Марка: KAI
Магнитната стойка с форма на седло позволява закрепването на осем кухненски ножа и осигурява място за една или повече дъски за рязане. Меката кожена обвивка не позволява надраскване. Комплектът съдържа, дъската за рязане, направена о..
1,062 лв.
KAI STH 1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE KAI STH 1 СТОЙКА ЗА НОЖОВЕ, STONEHENGE
Няма в наличност
Марка: KAI
СПРЯНА ОТ ПРОИЗВОДСТВО 01.01.2020г.Магнитна стойка за ножове(без ножове). Чрез магнитна система ножовете се закрепват на повърхноста от секвоя(червено дърво). Основата на стойката е от стабилна черна гранитна плоча. С помоща  петте дървени стълба може безопасно да се подредят до 10 ножа.О..
584 лв.
Марка: KAI
Този блок за ножове е вдъхновен от праисторическият паметник Стоунхендж. Върху стабилна основа от неръждаема стомана се издигат пет дървени колони от дъбово дърво. В тях има вграден магнит за закрепване на ножовете. Стойката предлага място за съхранение на 10 ножа.Материал: Промазано дъбово д..
568 лв.
Марка: KAI
Този блок за ножове е вдъхновен от праисторическият паметник Стоунхендж. Върху стабилна гранитна основа се издигат пет дървени колони от орехово дърво. В тях има вграден магнит за закрепване на ножовете. Стойката предлага място за съхранение на 10 / десет / ножа. Осигурява постояна видимост ..
843 лв.
Марка: KAI
Този блок за ножове е вдъхновен от праисторическият паметник Стоунхендж. Върху стабилна стоманена основа се издигат две дървени колони от орехово дърво. В тях има вграден магнит за закрепване на ножовете. Стойката предлага място за съхранение на 4 / четири / ножа. Осигурява постояна видимост..
402 лв.
Показани от 1 до 13 от 13 (1 страници)