Меню
Количка

ГРАДИНАРСКИ НОЖИЦИ

ГРАДИНАРСКИ НОЖИЦИ

Много леки и остри като бръснач, които са специално проектирани за събиране на зеленчуци и плодове. Серията се състои от 4 ножици, всяка със своя собствена отличителна черта.


Ножици за подрязване с извит, заоблен връхМного леки, и остри като бръснач ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколтата от плодове и рязане на цветя.Дължина: 160 ммДължина на острието: 25 ммТегло: 110 гр..
26 лв.
Ножици за подрязване на цветя и гроздобер с дълго острие, подходящи за меки стъблаМного леки, и остри като бръснач ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколтата от плодове и рязане на цветя.Дължина: 190 ммДължина на острието: 45 ммТегл..
28 лв.
KST306 НОЖИЦИ ЗА ПОДРЯЗВАНЕ СЪС ЗАОБЛЕНИ ВЪРХОВЕ Okatsune 306 KST306 НОЖИЦИ ЗА ПОДРЯЗВАНЕ СЪС ЗАОБЛЕНИ ВЪРХОВЕ Okatsune 306
Хит
Ножици за подрязване на цветя и гроздобер с дълго острие, подходящи за меки стъблаМного леки, и остри като бръснач ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколтата от плодове и рязане на цветя.Дължина: 193 ммДължина на острието: 45 ммТегл..
26 лв.
Ножици за подрязване на цветя и гроздобер с дълго острие, подходящи за меки стъблаМного леки, и остри като бръснач ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколтата от плодове и рязане на цветя.Дължина: 180 ммДължина на острието: 35 ммТегл..
28 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)