Меню
Количка

ЛОЗАРСКИ НОЖИЦИ

Остриетата на тези лозарски ножици са изработени от най-фината японска стомана (същата стомана, от която се произвежда мечът на самураите Катана) и Ви позволяват безпроблемно да режете клони до 25 мм, като храсти, рози, плодни дървета и пълзящи растения. Лозарските ножици работят като двете остриета преминават едно до друго. Когато ги използвате правилно, вие няма да причините почти никакви щети на растенията. Okatsune лозарски ножици са безспорен номер 1 в Япония - страната, където резитбата е издигната до истинско изкуство.

Лозарските ножици Okatsune 101 за малка ръкаСъс своята дължина от 180 мм на Okatsune 101 е най-компактният  от моделите. Ножовете на тези остъри като бръснач ножици са произведени от най-добрите японски стомани, и ви позволяват да режете без усилие клони с диаметър до 25 мм, като храсти, рози, ..
90 лв.
Лозарските ножици Okatsune 103 универсалниСъс своята дължина от 200 мм на Okatsune 103 е най-популярния  от моделите. Ножовете на тези остъри като бръснач ножици са произведени от най-добрите японски стомани, и ви позволяват да режете без усилие клони с диаметър до 25 мм, като храсти, рози, ово..
96 лв.
KST104 ЛОЗАРСКИ НОЖИЦИ OKATSUNE 104 KST104 ЛОЗАРСКИ НОЖИЦИ OKATSUNE 104
Хит
Лозарските ножици Okatsune 104 за голяма ръкаСъс своята дължина от 210 мм на Okatsune 101 е най-големия  от моделите. Ножовете на тези остъри като бръснач ножици са произведени от най-добрите японски стомани, и ви позволяват да режете без усилие клони с диаметър до 25 мм, като храсти, рози, ово..
106 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)