Меню
Количка

НОЖИЦИ ЗА ЖИВ ПЛЕТ

Ръчните ножици за жив плет, повече от всеки друг градински инструмент, приличат на гигантски ножици. Имат дълги, прави остриета, обикновено дълги по-малко от един фут (1 ft = 30,48 см), понякога с вълнообразни ръбове (които трудно се заточват).

С такива дълги остриета, ножиците за жив плет са предназначени да отрязват много по-голяма площ с всеки замах, отколкото всеки друг инструмент за подрязване (освен ако не смятате мачете за инструмент за подрязване). Поради тази причина и тъй като са изправени, те създават дълги, прави линии на Вашето растение.

Okatsune ножици за жив плет са много удобни и приятни за работа. Предлагаме 3 модела ножици: къси, средни и големи : от истински гиганти за едър плет до леки компактни ножици за специализирано рязане на градински трайни насаждения. 

Марка: Okatsune
Професионални ножици за рязане на клони с дебелина до 40 мм.Много леки и остри като бръснач, ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и оформяне на жив плет. Kamaki L81 Lopper е с традиционни остриета, но има допълнителен лост, който позволява да се режат дебели клони с мин..
318 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за подрязване на жив плетМного леки и остри като бръснач, ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и оформяне на жив плет. Острите ножове и дългите дървени дръжки гарантират, че без усилие ще се справите с едри храсти, но също така и с по-фина работа - като иглолистн..
238 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за жив плетOkatsune 231 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете с точност и лек..
215 лв.
KST216 Ножица за храсти с дръжки 300 мм KST216 Ножица за храсти с дръжки 300 мм
Няма в наличност
Марка: Okatsune
Ножици за храстиOkatsune 216 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота при използване- Изключително лека и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете с точност и лекота д..
186 лв.
KST217 Ножица за храсти с дълги дръжки 535 мм KST217 Ножица за храсти с дълги дръжки 535 мм
Няма в наличност
Марка: Okatsune
Ножици за храстиOkatsune 217 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека, и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете с точност и леко..
192 лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)