Меню
Количка

НОЖИЦИ ЗА БОНСАЙ

Бонсай (от японски „градинарство в поднос“) е японска форма на изкуството, използвайки техники за култивиране на производство на малки дървета в саксии, които имитират формата и мащаба на дървета с реална големина. Подобни практики съществуват и в други култури, включително китайската традиция penzai (засадено растение) или penjing (изкуство за изобразяване на художествено оформени дървета), от която произхожда изкуството, както и от създаването на миниатюрни живи пейзажи, имитиращи природата на островите, планините и околната среда, на виетнамски Hòn Non Bộ. Японската традиция датира от хиляда години.

Ножици за бонсай, изключително леки, за много точно оформяне и подрязване. Серията варира от ножици за подрязване с традиционни големи дръжки и къси остриета, до тесни ножици с дълги остриета за прецизно подрязване.


Марка: Okatsune
Okatsune 200 са традиционни японски ножици за бонсай, подходящи за изключително точно оформяне и поддръжка на Вашия бонсай. Тези ножици са идеални и за чемширените или боровите дървета в японската Ви градина. Заострените, изключително тънки ножчета с диаметър 75 мм гарантират, че можете да проникнет..
138 лв.
Марка: Okatsune
Okatsune 201 са традиционни японски ножици за бонсай, подходящи за изключително точно оформяне и поддръжка на Вашия бонсай. Тези ножици са идеални и за чемширените или боровите дървета в японската Ви градина. Заострените, изключително тънки ножчета с диаметър 75 мм гарантират, че можете да ..
128 лв.
Марка: Okatsune
Okatsune 203 са традиционни японски ножици за бонсай, подходящи за изключително точно оформяне и поддръжка на Вашия бонсай. Тези ножици са идеални и за чемширените или боровите дървета в японската Ви градина. Заострените, изключително тънки ножчета с диаметър 75 мм гарантират, че можете да ..
132 лв.
Марка: Okatsune
Ако харесвате Бонсай, то със сигурност ще намерите за страхотни ножиците Okatsune. Дългите ултралеки ножици с дължина 220 мм са специално разработени за прецизното подрязване, което Вашите бонсай дръвчета изискват. Дългите, тънки остриета Ви позволяват лесно да достигнете до вътрешната част на дърво..
113 лв.
Марка: Okatsune
Okatsune 221 са традиционни японски ножици за бонсай, подходящи за изключително точно оформяне и поддръжка на Вашия бонсай. Тези ножици са идеални и за чемширените или боровите дървета в японската Ви градина. Заострените, изключително тънки ножчета с диаметър 52 мм гарантират, че можете да ..
124 лв.
Показани от 1 до 5 от 5 (1 страници)