Меню
Количка

ГРАДИНАРСКИ НОЖИЦИ

ГРАДИНАРСКИ НОЖИЦИ

Много леки и остри като бръснач, които са специално проектирани за събиране на зеленчуци и плодове. Серията се състои от 4 ножици, всяка със своя собствена отличителна черта.


Марка: Okatsune
Ножици за подрязване с извит, заоблен връхМного леки и остри като бръснач, ножиците за подрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколта от плодове и рязане на цветя.Дължина: 160 ммДължина на острието: 25 ммТегло: 110 гр..
27 лв.
Марка: Okatsune
Болт, гайка и шайба за градински ножици. Комплект за Okatsune 204, 205, 214, 216, 217, 230 и 231..
19 лв.
Марка: Okatsune
Ножици с дълго острие за гроздобер и подрязване на цветя, подходящи за меки стъблаМного леки и остри като бръснач, ножиците за подрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколта от плодове и рязане на цветя.Дължина: 190 ммДължина на острието: 45 мм..
29 лв.
Марка: Okatsune
Ножици с дълго острие за гроздобер и подрязване на цветя, подходящи за меки стъблаМного леки и остри като бръснач, ножиците за подрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколта от плодове и рязане на цветя.Дължина: 193 ммДължина на острието: 45 ммТегло..
27 лв.
KST207 НОЖИЦИ ЗА ПОДРЯЗВАНЕ И ГРОЗДОБЕР ПОДСИЛЕНИ Okatsune 207 KST207 НОЖИЦИ ЗА ПОДРЯЗВАНЕ И ГРОЗДОБЕР ПОДСИЛЕНИ Okatsune 207
Няма в наличност
Марка: Okatsune
Подрязващи ножици Okatsune 207 за тежък режим на работа Okatsune 207, изтъняващи ножици, са предназначени за голямо натоварване, но въпреки това са леки (120 g). Остриетата като бръснач, с дебелината от 3,3 мм, са достатъчно здрави, за да режат малки клони, и в същото време достатъчно тънки, за..
82 лв.
Марка: Okatsune
Ножици с дълго острие за гроздобер и подрязване на цветя, подходящи за меки стъблаМного леки и остри като бръснач, ножиците за подрязване са специално проектирани за подкастряне и изтъняване на растения, прибиране на реколта от плодове и рязане на цветя.Дължина: 180 ммДължина на острието: 35 м..
29 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)