Меню
Количка

НОЖИЦИ ЗА ХРАСТИ

С ножиците за храсти на Okatsune поддръжката на вашия храст ще бъде лесна и приятна. Ножиците имат остриета като бръснач и са в перфектен баланс за точна топиария (градинарска практика на отглеждане на многогодишни растения чрез подрязване на листата и клонките, за да се създават скулптури и поддържат в определени форми). Този инструмент отнема напрежението при прецизно рязане, което го прави идеален за всички задачи, изискващи внимание към детайлите върху живите плетове и храстите, както и за точно подрязване на върховете на тревата. Серията се състои от 3 ножици: къса, средена и голяма.

Марка: Okatsune
Професионални ножици за рязане на клони с дебелина до 40 мм.Много леки и остри като бръснач, ножиците за изрязване са специално проектирани за подкастряне и оформяне на жив плет. Kamaki L81 Lopper е с традиционни остриета, но има допълнителен лост, който позволява да се режат дебели клони с мин..
318 лв.
Марка: Okatsune
Ножици за жив плетOkatsune 231 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете с точност и лек..
215 лв.
KST216 Ножица за храсти с дръжки 300 мм KST216 Ножица за храсти с дръжки 300 мм
Няма в наличност
Марка: Okatsune
Ножици за храстиOkatsune 216 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота при използване- Изключително лека и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете с точност и лекота д..
186 лв.
KST217 Ножица за храсти с дълги дръжки 535 мм KST217 Ножица за храсти с дълги дръжки 535 мм
Няма в наличност
Марка: Okatsune
Ножици за храстиOkatsune 217 е подходяща за рязане на храсти:- Изключително точна и прецизна- Опростен дизайн за оптимална лекота на използване- Изключително лека, и много стабилнаOkatsune ножици за храсти са много удобни и е удоволствие да се използват. Ще забележите, че можете с точност и леко..
192 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)