Меню
Количка

ISTOR ДЖОБНИ ТОЧИЛА И АКСЕСОАРИ

Компанията ISTOR AG е основана от Йозеф А. Шефер през 1964 г. в град Фрауенфелд, Швейцария.

Фокусът на дейността е бил върху производството на рекламни подаръци през първите 30 години. Компанията ISTOR AG е една от първите швейцарски компании, които внасят текстил и чанти от Далечния изток. Сред клиентите им са били швейцарски банки и водещи индустриални и търговски компании.

В началото на деветдесетте години Йозеф А. Шефер изобретява оригиналния SWISS SHARPENER®. Точилото е 100% швейцарско производство и впечатляващите му характеристики са качество и универсалната му функционалност. Полезен инструмент за дома, градината и при работа, много популярен в цял свят.

Компанията ISTOR AG все още е семеен бизнес и второто поколение пое властта.

Оригиналната марка ISTOR SWISS SHARPENER® е символ на швейцарско качество от около 20 години. Днес компанията ISTOR AG има представители на своите продукти в над 50 държави.

Компанията ISTOR AG непрекъснато разширява гамата си от точила. Днес клиентите могат да избират от три модела: стандартен, професионален и комбинирани.

Фирмата разполага и с друго първокласно оборудване - благодарение на дългогодишния си опит в производството и търговията, могат да намерят индивидуални решения и продукти за партньори.

Марка: ISTOR
Швейцарско джобно точило за ножове стандартно ISTORИзключително компактнo, универсалнo точилo за ножове..
60 лв.
Марка: ISTOR
Швейцарско джобно точило за ножове професионално ISTORИзключително компактнo, универсалнo точилo за ножове..
96 лв.
Марка: ISTOR
Швейцарско джобно точило за ножове комбинирано с диамантена пила ISTORИзключително компактнo, универсалнo точилo за ножове..
168 лв.
Марка: ISTOR
Комплект швейцарско джобно точило и джобно ножче Victorinox с 8 финкции ISTORИзключително компактни, универсални..
156 лв.
Марка: ISTOR
Белачка с нож от неръждаема стомана за нарязване на жулиени ISTORНож от неръждаема стомана за рязане на тиквички, патладжани, моркови на фини ленти (жулиен). Подходящо за съдомиялна машина...
48 лв.
Марка: ISTOR
Нижица за подправки неръждаема стомана ISTORНожица за билки с шест остриета от неръждаема стомана за рязане на всякакъв вид подправки.С множеството си остриета, тази ножица реже три пъти по-бързо и прави чисти, тънки и равномерни разрези. Подходяща за съдомиялна машина...
30 лв.
IST 117 Белачка за плодове и зеленчуци Т-образна IST 117 Белачка за плодове и зеленчуци Т-образна
Няма в наличност
Марка: ISTOR
Белачка за плодове и зеленчуци от неръждаема стомана, Т-образна ISTORБелачка с въртящо се острие, изцяло от неръждаема стомана, изключително патентовано накланящо се острие, адаптиращо се към контурите на зеленчуци и плодове, по-ефективно отстраняване на кората. Лесено за почистване...
48 лв.
IST 118 Белачка за ябълки IST 118 Белачка за ябълки
Няма в наличност
Марка: ISTOR
Белачка за ябълки неръждаема стомана ISTORБелачка за ябълки, изработена изцяло от неръждаема стомана. Извито острие за перфектен захват върху ябълката. По-ефективно отстраняване на кората. Компактна и лесна за използване и почистване...
30 лв.
IST 119 Ренде от неръждаема стомана 4 в 1 IST 119 Ренде от неръждаема стомана 4 в 1
Няма в наличност
Марка: ISTOR
Ренде от неръждаема стомана ISTORМногофункционално ренде от неръждаема стомана с ергономична дръжка.Четири рендета в едно: за фино настъргване на отлежало сирене, за настъргване на хубава домашна паста, за настъргване на твърдо сирене или пармезан за салати или карпачо (перфектно и за черен шоколад)..
36 лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)