Меню
Количка

NAN AB 6902 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ

NAN AB 6902 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ
Хит
NAN AB 6902 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ
52 лв.
  • : В наличност
  • Код: NAN AB 6902

Универсален държач за всички видове камъни с дължина от 165 до 216 мм. Въпреки това, той е предназначен за водни камъни, който е подходящ и за диамантени и маслени камъни. Гумените крачета предпавят камъка от плъзгане и го повдигат от работник плот на 22,2 мм. Достатъчно разстояние, за да можете ръцете Ви да прекарвате спокойно по време на точене. Здравите хромирани стоманени релси са устойчиви на корозия.

Спецификации

Тип: Универсален държач за заточващи камъни

Дължина: 29 cm

Ширина: 7.6 cm

Височина: 3.7 cm

Тегло: 627 gram

Страна на произход: Тайван

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!
Лош Добър
Защита от ботове
Универсален държач на камъни за заточване. Този държач е проектиран да лежи над мивката, което ви позволява да държите камъните и работното си м..
166 лв.
Camellia Oil масло спрей 245 ml
Хит
Висококачественoто масло с марка "Kurobara" (черна роза) се произвежда в Япония по рецепта на повече от 80 години. Традиционно се използва за защита..
36 лв.
Тази висококачественo масло с марка "Kurobara" (черна роза) се произвежда по същата рецепта повече от 80 години в Япония. Традиционно се използва за з..
49 лв.
С този комплект на KAI, току-що заточеният нож получава финално полиране и максимална острота. Стропът е изработен от бук и покрит с висококачествена..
114 лв.
Кожен каиш за полиране, заточване на бръсначи, подходящ за твърди или меки пасти. Снабден с метални халки накрайници.Обща дължина прибл. 49 cm, използ..
72 лв.
С този строп за полиране с обтегач и дървена дръжка, току-що заточеният нож получава финално полиране и максимална острота. Стропът има две страни чер..
88 лв.