Меню
Количка

KAI АКСЕСОАРИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ

За да заточите и усъвършенствате ножовете по традиционен японски начин, препоръчваме първокласни решения -  камъни и електрически устройства за заточване.

KAI AP-0536 ВОДАЧ ЗА ЗАТОЧВАНЕ DH-5268 KAI AP-0536 ВОДАЧ ЗА ЗАТОЧВАНЕ DH-5268
Хит Няма в наличност
Марка: KAI
Помощен водач за спазване на ъгъла при заточване на ножове с камъни. Стар номер DH-5268..
10 лв.
LID 8004 Паста твърда абразивна червена/черна
Хит
Висококачествена полираща паста, която ще издържи години. Тесен контрол на качеството, добър материал, удоволствие за използване. Тази полираща смес е тънка. Така захватът е лесен и е удобна за използване. Полиращата паста работи с толкова ..
13 лв.
Паста без абразив за подхранване на кожата и по добро заточване. ..
12 лв.
Висококачествена полираща паста, която ще издържи години. Тесен контрол на качеството, добър материал, удоволствие за използване. Тази полираща смес е тънка. Така захватът е лесен и е удобна за използване. Полиращата паста работи с толкова много материали като алуминий, неръждаема стомана, меси..
42 лв.
NAN A-901 ВОДАЧ ЗА ЗАТОЧВАНЕ NAN A-901 ВОДАЧ ЗА ЗАТОЧВАНЕ
Хит
Марка: Naniwa
Помощен водач за спазване на ъгъла при заточване на ножове с камъни...
15 лв.
KAI AP-118 ЕЛЕКТРИЧЕСКО УСТРОЙСТВО ЗА ЗАТОЧВАНЕ НА КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ KAI AP-118 ЕЛЕКТРИЧЕСКО УСТРОЙСТВО ЗА ЗАТОЧВАНЕ НА КУХНЕНСКИ НОЖОВЕ
Хит
Марка: KAI
Подходящо за заточване на всички двустранно заточени ножове. Заточването се осъществява от две двойки  брусове разположени една зад друга. Първата двойка от груби брусове връща тъпото острие отново във форма. Втората двойка финни брусове заглажда и полира острието. Лесно и бързо се свал..
186 лв.
KAI AP-0160 ТОЧИЛО ТОПКА РЪЧНО ЗА ДВУСТРАННО ЗАТОЧЕНИ НОЖОВЕ
Ново Няма в наличност
Марка: KAI
Q-Sharpener - Точило ръчно за заточване на двустранно наточени ножове. Компактно и лесно за употреба снабдено със система за закрепване за плота с вкуум.Окомплектовано с диамантени дискове с грапавост 270 за грубо заточванекерамични дискове за прецизно заточванекерамични пръчки за фино пол..
39 лв.
Марка: KAI
Seki Magoroku - Точило ръчно за заточване на двустранно наточени ножове. Компактно и лесно за употреба снабдено с диамантени дискове с грапавост 270 за грубо заточване керамични дискове за прецизно заточванекерамични пръчки за фино полиране  грапавост 1000Размери в сгънато състояние в см.1..
49 лв.
KAI AP-0308 ТОЧИЛО РЪЧНО ЗА ДВУСТРАННО ЗАТОЧЕНИ НОЖОВЕ
Хит
Марка: KAI
Seki Magoroku - Точило ръчно за заточване на двустранно наточени ножове. Компактно и лесно за употреба снабдено с диамантени дискове с грапавост 270 за грубо заточване керамични дискове за прецизно заточванекерамични пръчки за фино полиране  грапавост 1000Размери в сгънато състояние в см.1..
49 лв.
Марка: KAI
Резервен заточващ модул за електрическо точило AP 118. Система от 4 заточващи камъни с грапавост 4x800. Материал: Абразивни камъни и полипропилен Размери(дължина/ ширина/ височина): 8,3/ 6,5/ 3 см..
43 лв.
Марка: KAI
Резервен заточващ модул за електрическо точило AP-0118. Система от 4 заточващи камъка с грапавост 2x120 и 2x180. Материал: Абразивни камъни и полипропилен Размери(дължина/ ширина/ височина): 8,3/ 6,5/ 3 см..
43 лв.
NAN AB-6902 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ NAN AB-6902 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ
Хит
Марка: Taiwan
Универсален държач за всички видове камъни с дължина от 165 до 216 мм. Въпреки това, той е предназначен за водни камъни, който е подходящ и за диамантени и маслени камъни. Гумените крачета предпавят камъка от плъзгане и го повдигат от работник плот на 22,2 мм. Достатъчно разстояние, за да можете ..
52 лв.
NAN AB-6903 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ NAN AB-6903 УНИВЕРСАЛЕН ДЪРЖАЧ НА КАМЪНИ ЗА ЗАТОЧВАНЕ
Хит Няма в наличност
Марка: Japan
Универсален държач за всички видове камъни с дължина от 165 до 216 мм. Въпреки това, той е предназначен за водни камъни, който е подходящ и за диамантени и маслени камъни. Гумените крачета предпазват камъка от плъзгане и го повдигат от работник плот на 22,2 мм. Достатъчно разстояние, за да можете..
80 лв.
Показани от 1 до 13 от 13 (1 страници)