Меню
Количка

ATOMA ДИАМАНТЕНИ ЗАТОЧВАЩИ КАМЪНИ

Щастливи сме да Ви предложим диамантени заточващи камъни, марка Atoma, от японския производител Tsuboman. Производителят е известен със своите висококачествени и технически прецизни продукти - много важни за този вид продукт, тъй като има голяма разлика в качеството и дълготрайността на различните диамантени камъни на пазара. Те са плътни, без големи дупки в плочата, както често се среща, които могат да захванат по-малките ножове и да доведе до увреждане на ръба. Повърхностите им са добре изработени, плоски с равномерно и прецизно разпределени диамантени частици. Самите частици са единствено от монокристални диаманти, които са много по-скъпи от поликристалните и са по-трайни. Те се сливат с плочата чрез електролитен процес.

Вземайки под внимание техните силни и слаби страни, диамантените заточващи камъни са добра алтернатива на водните камъни. Стандартните заточващи камъни рано или късно се деформират при употреба, докато диамантените остават плоски. Те са идеални и за премахване на остатъчни материали, например за изравняване на назъбен ръб. Но за усъвършенстване на острието, заточването с водни камъни е много по-добро, тъй като диамантените не могат да бъдат направени с достатъчно фини песъчинки за наистина остър ръб.

Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността на камъка и няма да заточи добре. Също така трябва да внимавате да не упражнявате прекалено силен натиск върху повърхността по време на заточване и особено около краищата на плочата, тъй като това може да я деформира и да изстърже диамантеното покритие.

Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 1200 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността на камъка и няма да заточи добре. Също така трябва да внимавате да не упражнявате пре..
220 лв.
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 400 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността на камъка и няма да заточи добре. Също така трябва да внимавате да не упражнявате прекале..
220 лв.
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 600 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността на камъка и няма да заточи добре. Също така трябва да внимавате да не упражнявате прекале..
220 лв.
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 140 в прозрачен полиетиленов калъф. Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността на камъка и няма да заточи добре. Също така трябва да внимавате да не упражнявате прека..
240 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)