Меню
Количка

ATOMA

Щастливи сме да Ви предложим диамантени заточващи камъни, марка Atoma, от японския производител Tsuboman. Производителят е известен със своите висококачествени и технически прецизни продукти - много важни за този вид продукт, тъй като има голяма разлика в качеството и дълготрайността на различните диамантени камъни на пазара. Те са плътни, без големи дупки в плочата, както често се среща, които могат да захванат по-малките ножове и да доведе до увреждане на ръба. Повърхностите им са добре изработени, плоски с равномерно и прецизно разпределени диамантени частици. Самите частици са единствено от монокристални диаманти, които са много по-скъпи от поликристалните и са по-трайни. Те се сливат с плочата чрез електролитен процес.

Вземайки под внимание техните силни и слаби страни, диамантените заточващи камъни са добра алтернатива на водните камъни. Стандартните заточващи камъни рано или късно се деформират при употреба, докато диамантените остават плоски. Те са идеални и за премахване на остатъчни материали, например за изравняване на назъбен ръб. Но за усъвършенстване на острието, заточването с водни камъни е много по-добро, тъй като диамантените не могат да бъдат направени с достатъчно фини песъчинки за наистина остър ръб.

Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността на камъка и няма да заточи добре. Също така трябва да внимавате да не упражнявате прекалено силен натиск върху повърхността по време на заточване и особено около краищата на плочата, тъй като това може да я деформира и да изстърже диамантеното покритие.

NAN Atoma 1200 Диамантен заточващ камък 321206 Grit 1200 NAN Atoma 1200 Диамантен заточващ камък 321206 Grit 1200
2-3 дни
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 1200 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността им и няма да заточат добре. Също така внимавате да не упражнявате прекалено силен на..
220 лв.
NAN Atoma 400 ДИАМАНТЕН ЗАТОЧВАЩ КАМЪК ГРАПАВОСТ 400 NAN Atoma 400 ДИАМАНТЕН ЗАТОЧВАЩ КАМЪК ГРАПАВОСТ 400
Няма в наличност
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 400 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността им и няма да заточат добре. Също така внимавате да не упражнявате прекалено силе..
220 лв.
NAN Atoma 600 Диамантен заточващ камък 321204 Grit 600 NAN Atoma 600 Диамантен заточващ камък 321204 Grit 600
Няма в наличност
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 600 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността им и няма да заточат добре. Също така внимавате да не упражнявате прекалено силе..
220 лв.
NAN Atoma 140 Диамантен заточващ камък 321200 Grit 140 NAN Atoma 140 Диамантен заточващ камък 321200 Grit 140
Няма в наличност
Марка: Japan
Диамантен камък за заточване с грапавост 140 в прозрачен полиетиленов калъф.Намокрете повърхността за заточване преди всяка употреба! Никога не използвайте диамантените камъни сухи. Това ще увреди повърхността им и няма да заточат добре. Също така внимавате да не упражнявате прекалено силе..
240 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)