Меню
Количка

ДЪСКИ KAI

Дъските за рязане от дърво са произведени, за да отговарят на най-високите изисквания по отношение на качеството и дизайна.

Тези устойчиви продукти са умело произведени до най-високото ниво. Големите изисквания се отнасят не само за дизайна и функционалността, но и за качеството на оригиналната дървесина. Както красотата и разнообразието на различните видове дървесина, така от еднакво значение са устойчивостта и екологичната отговорност. Трайността на продуктите съответства на жизнения цикъл на използваната дървесина. Това означава, че суровината за съответните продукти може да нарасне отново по време на използването им.

Марка: KAI
Гъвкава режеща подложка, разграфена Материал: полипропиленРазмери: 30,0x22,0x0,2 cm..
25 лв.
Марка: KAI
Гъвкава режеща подложка, разграфена Материал: полипропиленРазмери: 37,0x27,0x0,2 cm..
29 лв.
KAI DM-0789 ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ
Няма в наличност
Марка: KAI
Дървена дъска от дъб за рязяне. Стабилна стои върху 4 здрави гумени крачета. Промазана и при захабяване може да се шлайфа и отново да се промаже. Материал: Дъбово дървоРазмери (дължина/ ширина/ височина): 39/ 26/ 3,6 см..
231 лв.
KAI DM-0809 ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ
с предв. поръчка
Марка: KAI
Дъска за рязане от орехово дърво. Стабилна стои върху 4 здрави гумени крачета. Промазана и при захабяване може да се шлайфа и отново да се промаже. Ограничено количество 200 бр. в годинаМатериал:  Орехово дървоРазмери (дължина/ ширина/ височина): 58/ 35-40/ 5,0 см..
598 лв.
KAI SGB 1 ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ дъб,орех,клен,череша
Няма в наличност
Марка: KAI
Дървена дъска за рязяне от (дъб,орех,клен,череша).Стабилна стои върху 4 здрави гумени крачета. Промазана и при захабяване може да се шлайфа и отново да се промаже. Материал: Дърво дъб,орех,клен,черешаРазмери (дължина/ ширина/ височина): 47/ 25.5/ 2.5 см..
184 лв.
KAI DM-0795 ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ ЕНД ГРЕЙН KAI DM-0795 ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ ЕНД ГРЕЙН
Няма в наличност
Марка: KAI
Дървена дъска за разсичане на месо произведена по технологията ЕНД ГРЕЙН, която стои върху 4 здрави гумени крачета. Тежка и стабилна подходяща за по-груба работа. Промазана и при захабяване може да се шлайфа и отново да се промаже.  Материал: Дъбово дървоРазмери (дължина/ ширина..
300 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)