Меню
Количка

KAI ГРИЖА ЗА НЕГО

KAI ГРИЖА ЗА НЕГО е колекция за изискани мъже. Широкото разнообразие на селектираната продуктова гама предлага подходящи аксесоари с разнообразни приложения, така че да осигури перфектно обслужване. Елегантен и съзнателно не-безсмислен дизайн се отличава с превъзходна изработка, създадена от най-фината неръждаема стомана. Не на последно място, поради изключително тънките си форми, тези аксесоари за красота пасват перфектно на ръката Ви. Прецизното майсторство създава продукти, които ще работят отлично много дълго време. Пълната колекция позволява на мъжете да създават своя собствена уелнес програма; факт, проверен от Хорхе Гонзалес, известен стайлинг експерт и нов посланик в серията KAI MEN'S CARE.


Марка: KAI
Ножици за нокти. Неръждаема стомана, с изключително тънък дизайн 4мм (49 x 101 мм)..
200 лв.
Марка: KAI
Новият Besty EX  3 + 1Представяме серията Besty EX с три остриета и ергономично проектирана еластомерна дръжка, която е лесна за работа.Двойно титаново покритие за по гладко бръснене, а лентата от алое съдържа витамин Е и прави кожата по-гладка. Дръжката е изработена с ергономичен дизайн и..
10 лв.
Марка: KAI
Новият Besty EX  10 + 2Представяме серията Besty EX с три остриета и ергономично проектирана еластомерна дръжка, която е лесна за работа.Двойно титаново покритие за по гладко бръснене, а лентата от алое съдържа витамин Е и прави кожата по-гладка. Дръжката е изработена с ергономичен дизайн ..
28 лв.
Марка: KAI
PREMIUM DISPO iFIT 2 брояПървата в света 3D глава приляга свободно и нежно върху кожата. Интелигентен механизъм, който реагира на всякакви неравности и контролира силата, приложена върху кожата. Изцяло нова люлееща се конструкция от каучуков материал реализира ново ниво на комфорт в бръсненето. В до..
10 лв.
Марка: KAI
PREMIUM DISPO iFIT 4 броя в опаковкаПървата в света 3D глава приляга свободно и нежно върху кожата. Интелигентен механизъм, който реагира на всякакви неравности и контролира силата, приложена върху кожата. Изцяло нова люлееща се конструкция от каучуков материал реализира ново ниво на комфорт в бръсн..
19 лв.
KAI MC0002 Нокторезачка KAI MC0002 Нокторезачка
Няма в наличност
Марка: KAI
Неръждаема стомана, с изключително тънък дизайн 4мм с вградена пила за нокти (13 x 59 мм)..
120 лв.
Марка: KAI
Неръждаема стомана, пластмаса с вградена пила за нокти (24 x 88 мм)..
60 лв.
KAI MC0405 Пинсети заострени
Няма в наличност
Марка: KAI
Пила за нокти. Неръждаема стомана, изчистена/ полирана (25 x 169 мм)..
100 лв.
Марка: KAI
Режещи пинсети . Неръждаема стомана, изчистена (15 x 90 мм)..
40 лв.
Марка: KAI
Машинка за рязане на космите в носа. Неръждаема стомана, изчистена (35 x 70 мм)..
120 лв.
Марка: KAI
Клещи за нокти на крака. Неръждаема стомана, изчистена (60 x 111 мм)..
195 лв.
Марка: KAI
Клещи за нокти на крака. Неръждаема стомана, изчистена (67 x 125 мм)..
195 лв.
Марка: KAI
Клещи за нокти на крака. Неръждаема стомана, изчистена (45 x 90 мм)..
195 лв.
Марка: KAI
Инструмент за пети. Неръждаема стомана, изчистена/ полирана (34 x 155 мм)..
100 лв.
Показани от 1 до 15 от 15 (1 страници)