Меню
Количка

Fujiwara-Teruyasu

Марка: Fujiwara-Teruyasu
Gyuto knife [Denka] + Octagonal handle with buffalo horn ferruleНож на главния готвач, това е най-често използвания нож в кухнята.Използване и грижи- Не се опитвайте да удряте или режете замразени продукти или кости. Острието може да се нарани или счупи.- Ръчно измиване с топла вода и подсушаване с ..
1,440 лв.
Марка: Fujiwara-Teruyasu
TSAS-WSA180 Нож Santoku [Denka] + Осмоъгълна дръжка с накрайник от биволски рогНож на главния готвач, това е най-често използвания нож в кухнята.Използване и грижи- Не се опитвайте да удряте или режете замразени продукти или кости. Острието може да се нарани или счупи.- Ръчно измиване с топла вода и..
1,392 лв.
Марка: Fujiwara-Teruyasu
TSAS-WSA180W Santoku knife [Denka] western handleНож на главния готвач, това е най-често използвания нож в кухнята.Използване и грижи- Не се опитвайте да удряте или режете замразени продукти или кости. Острието може да се нарани или счупи.- Ръчно измиване с топла вода и подсушаване с кърпа.- Използв..
1,392 лв.
FUJ TFS1-WSA165 OCTA Нож Santoku [Maboroshi] 16,5 cm  Осмоъгълна дръжка с накрайник от биволски рог FUJ TFS1-WSA165 OCTA Нож Santoku [Maboroshi] 16,5 cm  Осмоъгълна дръжка с накрайник от биволски рог
Няма в наличност
Марка: Fujiwara-Teruyasu
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на месо, зеленчуци и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели)...
660 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)