Меню
Количка

Fujiwara Teruyasu

Марка: Fujiwara Teruyasu
Нож за рязане на зеленчуци, острието е направен така, че да бъде най-подходяща за рязане на плодове и зеленчуци. Той е много способен на рязане на плодове и зеленчуци на малки парченца.Дължина: 16,5 смТегло: 140 гр..
560 лв.
FUJ TFS1-JHDSA165 SA SANTOKU [NASHIJI] FUJ TFS1-JHDSA165 SA SANTOKU [NASHIJI]
Няма в наличност
Марка: Fujiwara Teruyasu
Универсален нож за всякакви цели за рязане на месо и зеленчуци и др. Тъй като този нож може да се използва в 3 направления, по-специално за рязане на зеленчуци, месо, и риба без кости, той се нарича Santoku (буквално означава три добродетели).Дължина: 16,5 смТегло: 120 гр..
560 лв.
Марка: Fujiwara Teruyasu
Нож за рязане на зеленчуци, острието е направен така, че да бъде най-подходяща за рязане на плодове и зеленчуци. Той е много способен на рязане на плодове и зеленчуци на малки парченца.Вдъхновени от формата на традиционния европейски нож за готвене, Gyuto е многофункционален нож с широка задна част,..
605 лв.
FUJ TFS1-WNA165 NAKI NAKIRI KNIFE [MABOROSHI] Western handle FUJ TFS1-WNA165 NAKI NAKIRI KNIFE [MABOROSHI] Western handle
Ново
Марка: Fujiwara Teruyasu
Нож за рязане на зеленчуци, острието е направен така, че да бъде най-подходяща за рязане на плодове и зеленчуци. Той е много способен на рязане на плодове и зеленчуци на малки парченца.Дължина: 16,5 смСпецификации:Тип нож: Nakiri made for ChuncheТип стомана: White #1 steel clad with stainless steel ..
646 лв.
Марка: Fujiwara Teruyasu
GYUTO KNIFE [DENKA] Western handleНож на главния готвач, това е най-често използвания нож в кухнята.Дължина: 21 смСпецификации:Тип нож: GyutoТип стомана: Blue Super (въглеродна стомана, устойчива на ръжда) HRC: 64Тип острие: ДвойноДължина на острието: 210 мм (8,3 ")Височина на острието: 45 мм (1,8 "..
1,259 лв.
Марка: Fujiwara Teruyasu
Gyuto - Нож на главния готвач, това е най често използвания нож в кухнята.Вдъхновени от формата на традиционния европейски нож за готвене, Gyuto е многофункционален нож с широка задна част, плоска частлека извивка към върха, който е заострен за прецизно рязане.Ако искате един нож да направите в..
605 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)