Меню
Количка

Пазаруване, Плащане и Връщане

Условия за Пазаруване, Плащане и Връщане на стоки от "Чунче" ЕООД

 

При направена поръчка в електронния ни магазин, ние задължително се свързваме с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриерска на фирма EKONT за територията на България или DHL за останалите страни. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента, ако е в наличност, се доставя в срок и на цени, както следва:

 

1. Всеки артикул в онлайн магазинът който е в наличност изисква 1-3 работни дни за да се достави преди да бъде изпратен. Количеството не е от значение.

 2. Доставка на стоки на склад за София се извършва от 1 до 3 работни дни от датата на поръчката и цената се определя от съответният куриер който изпълнява доставката.

 3. Доставка на стоки за всички останали населени места, до всяка точка на България е от 2 до 3 работни дни от датата на поръчката.

 4. Пратките изпращани от "Чунче" ЕООД са с ПППревод (наложен платеж), който оскъпява доставката според тарифите на съответният доставчик и зависи от сумата на артикулите в вашата кошница + надчислетото ддс за съответния/те артикул/и. ДДС върху сумата за доставката не се надчислява. Данък Добавена Стойност е включен в цената на артикулите.

 5. При доставка с фиксиран час от клиента, той заплаща допълнително сума определена от куриерската служба, разбира се ако куриерската служба осигурява тази услуга.

 Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката не са спазени от клиента, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.**

 **Ако поръчаната стока не е в наличност или се изисква повече време за набавянето и клиентът се уведомява допълнително по електронната поща или по телефона предоставил при регистрацията.

 *Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от датата на получаването и, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 (1) от Закона за защита на потребителите (Държавен вестник брой 99 от 09.12.2005). 

 * Сумата на закупеният продукт/и ще бъде възтановена изцяло, ако са изцяло спазени условията.

 6. До изтичане на 7-дневния срок по чл.53 от ЗЗП, събраните от "Чунче" ЕООД към момента на извършване на доставката суми съставляват внесен при "Чунче" ЕООД депозит, обезпечаващ своеременното извършване на дължимото от клиента плащане по сделката.

 „Чунче" ЕООД” уведомява потенциалните си клиенти, че:

 1.1. ”Чунче" ЕООД не носи никаква отговорност за предприети от съответния производител изменения в технологичните функции и/или техническите характеристики на обявените в сайта стоки и технически изделия вкл. добавяне на нови функции, отнемане на съществували функции, както и за каквито и да било други промени в техническите характеристики на обявените стоки и изделия, извършени от производителя спрямо определен момент от периода на производството на съответната стока или техническо изделие.

 1.2. "Чунче" ЕООД” не носи никаква отговорност за конкретни технологични решения на съответния производител, касаещи обявените в сайта стоки и технически изделия вкл. инженерни, технически и софтуерни решения, както и за решения на производителя,  относими към дизайна и външния вид на съответните стоки и изделия вкл. цвят, мирис, вкус, общ външен вид, естетически характеристики /красиви или грозни/, обем, обща полезност и др.т.;

 1.3. Обявените от „Чунче" ЕООД” цени, технологични функции и технически характеристики на обявените стоки и технически изделия, които са или биха могли да бъдат предмет на продажба, имат единствено информационно значение, не обвързват по никакъв начин „Чунче" ЕООД, подлежат на промяна във всеки един момент от „Чунче" ЕООД и/или от производителя и нямат за предназначение да влияят по никакъв начин върху вземането на едни или други конкретни икономически и/или финансови решения от потенциалните ни клиенти.