Меню
Количка

Общи Условия


При направена поръчка в електронния ни магазин, ние задължително се свързваме с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриерска на фирма по желание на клиента. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента, ако е в наличност, се доставя в срок и на цени, както следва:

 1. Всеки артикул в онлайн магазинът който е в наличност изисква 1-3 работни дни за доставка до удобен за Клиента офис на Еконт или точен адрес.

 2. Когато получите поръчаната от Вас стока от куриера веднага отворете пакета в негово присъствие и се уверете, че поръчаната от Вас стока не е повредена. В случай на повреда, изискайте от куриера да попълни протокол за да важи застраховката на пратката.

 3. При доставка с фиксиран час от клиента, той заплаща допълнително сума определена от куриерската служба и разбира се ако курирската служба осигурява тази услуга.

 4. Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин се осъществява по следните методи:

    • Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

    • Плащане с кредитна или дебитна карта при потвърждаване на поръчката.

    • Плащане по банков път - заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод 

При избор на плащане по банков път - Направете превод в полза на  "Чунче" ЕООД

    Банка        :  Райфайзенбанк/България/ АД      

    BIC             : RZBBBGSF                       

    IBAN          : BG27RZBB91551066083712  

    Основание за превод: Въведе номера и дата на вашата поръчка.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката не са спазени от клиента, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.**

 

**Ако поръчаната стока не е в наличност или се изисква повече време за набавянето и клиентът се уведомява допълнително по електронната поща или по телефона предоставил при регистрацията.Уважаеми Клиенти и Приятели, Чунче ЕООД е напълно коректна фирма, плащаща всички данъци и налози към НАП. Всички наложени платежи, изплащани от наши клиенти, се превеждат от куриерска фирма ЕКОНТ по банков път, чрез ППП(Пощенски Паричен Превод) и затова не е задължително получаването на касов бон с пратките! Вие получавате от куриерската фирма разписка/касова бележка за направеното плащане или ППП( Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод.), които трябва да запазите заедно с документите придружаващи пратката. Тази разписка/касова бележка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е ЕКОНТ.