Меню
Количка

Начин на плащане

"Чунче" ЕООД предлага следните възможности да заплатите Вашата поръчка. Изберете най-удобния за Вас начин:
  • плащане на дължимата сума на куриера при доставка (наложен платеж)
  • плащане на дължимата сума по банков път

ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА (НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

При получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Всички наложени платежи, изплатени от наши клиенти, се превеждат от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС по банков път, чрез ППП (Пощенски Паричен Превод) и затова не е задължително получаването на касов бон с пратките! Вие получавате от куриерската фирма разписка/касова бележка за направеното плащане или ППП (Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод), която трябва да запазите заедно с документите придружаващи пратката. Тази разписка/касова бележка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който освобождава търговеца от задължението за издаване на Фискална касова бележка, е плащането от клиента да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде осъществена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е ЕКОНТ ЕКСПРЕС.


ПЛАЩАНЕ С ДЕБИТНА ИЛИ КРЕДИТНА КАРТА


mypos_checkout_logo


ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в полза на "Чунче" ЕООД

Банка : Райфайзенбанк/България/ АД

BIC : RZBBBGSF

IBAN : BG27RZBB91551066083712

Основание за превод: Въведете номера и датата на Вашата поръчка.

В случаите, когато при получаване на стоката, клиентът НЯМА възможност да отвори или изпробва стоката преди да заплати сумата на куриера:

Ако след заплащане и приемане на пратката, продуктът не отговаря на очакванията на клиента, той може да го върне в рамките на 7 работни дни на магазин "ЧУНЧЕ" ЕООД с наложен платеж, отговарящ на сумата заплатена за артикула, без сумата на доставка за връщането.

За повече информация пишете на: office@chunche-bg.com