Меню
Количка

Ворсменский нож

VOR BULAT BARRACUDA ловен нож VOR BULAT BARRACUDA ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Баракуда от стомана БУЛАТ и дръжка черен габър  Ловния нож от Булатна стомана модел "Barracuda" съчетава в себе си красотата на ловните ножове с функционалност и здравина. Лесен за поддръжка поради неръждаемата стомана, от която е изработено острието, устойчив на външни факт..
549 лв.
VOR D2 NEPTUN ловен нож VOR D2 NEPTUN ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Нептун от стомана D2 и дръжка от бряст Ловния нож от стомана D2 модел  "Neptune", с дизайн за пълен контрол над ножа при дране. Острият връх и заобленото острие улесняват и правят по-прецизна обработката на дивеч. Дръжката е с ергономичен захват, който увеличава комфорта и ста..
230 лв.
VOR D2 TANTUHA3 ловен нож VOR D2 TANTUHA3 ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Тантуха 3 от стомана D2 и дръжка от бряст Ловния нож от стомана D2 модел  "Tantuha", с дизайн за пълен контрол над ножа при дране. Острият връх и заобленото острие улесняват и правят по-прецизна обработката на дивеч. Дръжката е с ергономичен захват, който увеличава комфорта и ..
244 лв.
VOR DAMASCUS COURT2 Ловен нож VOR DAMASCUS COURT2 Ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Корт 2 от Дамаска стомана и дръжка от и дръжка африканско розово дърво бубинга и венге-черен габърЛовния нож модел  "Корт", е здрав и надежден инструмент с острие изработено от Дамаска стомана. Острият връх и заобленото острие допринасят за по-прецизната обработка на дивеч. &n..
190 лв.
VOR S390 GRIF ЛОВЕН НОЖ VOR S390 GRIF ЛОВЕН НОЖ
Няма в наличност
Ловен нож Griff от стомана S390 Bohler и дръжка от Карелска бреза  Ловния нож модел Griff е от стомана S390 Bohler, която е устойчива на натоварване и същевременно лесна за поддръжка. Ножът е подходящ за любителите на лова и риболова, а също така и на планинарите. Подходящ за всякакви ou..
959 лв.
VOR X12МФ ALTAI ЛОВЕН НОЖ VOR X12МФ ALTAI ЛОВЕН НОЖ
Няма в наличност
Ловен нож Altai от стомана X12МФ и дръжка от Карелска бреза червена и акрил Ловния нож модел Алтай е от стомана X12МФ, която е устойчива на натоварване и същевременно лесна за поддръжка. Ножът е подходящ за любителите на лова и риболова, а също така и на планинарите. Подходящ за всякакви outd..
258 лв.
VOR X12МФ AMUR ловен нож VOR X12МФ AMUR ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Амур от стомана x12МФ и дръжка венге-черен габър  Острието на ножът модел Катран е идеално за разсичане и рязане, извивката му придава уникални способности. Този дизайн на острието е доста гъвкав и може да бъде използван за различни задачи на открито, от основни лагерни и ловни ..
197 лв.
Ловен нож Барракуда от стомана x12МФ и дръжка бреза  Ловният нож Barracuda носи характерния северен дух. Изключително качествен удобно прилягащ в ръката, той се отличава със своя иновативен дизайн. Острието е изработено от стомана x12МФ модел  "Barracuda" и е гладко заточено. Има л..
197 лв.
VOR X12МФ BAR GR-A ловен нож VOR X12МФ BAR GR-A ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Барракуда от стомана x12МФ и дръжка черен бряст и акрил Компактен функционален нож, който може да Ви бъде полезен във всяка една ситуация. Предназначен за хората, които имат нужда от здрав, надежден и удобен нож. Стоманата е с висока твърдост 64 HRC. Гладко заточено острие с остър в..
221 лв.
Ловен нож Барракуда от стомана x12МФ и дръжка черен бряст Компактен функционален нож, който може да Ви бъде полезен във всяка една ситуация. Предназначен за хората, които имат нужда от здрав, надежден и удобен нож. Стоманата е с висока твърдост 64 HRC. Гладко заточено острие с остър връх, кое..
197 лв.
VOR X12МФ CORT2 Ловен нож VOR X12МФ CORT2 Ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Корт 2 от стомана X12МФ дръжка рог от лос-карелска бреза-акрил Ловния нож модел  "Корт", е здрав и надежден инструмент с острие изработено от стомана X12МФ. Острият връх и заобленото острие допринасят за по-прецизната обработка на дивеч.  Дръжката е ергономична израбо..
319 лв.
VOR X12МФ JEREX ловен нож VOR X12МФ JEREX ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Жерех от стомана x12МФ и дръжка червен махагон  Острието на ножът модел Жерех е идеално за разсичане и рязане, извивката му придава уникални способности. Този дизайн на острието е доста гъвкав и може да бъде използван за различни задачи на открито, от основни лагерни и ловни дей..
160 лв.
VOR X12МФ KABAN ловен нож VOR X12МФ KABAN ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Кабан от сатенирана стомана x12МФ и дръжка черен бряст Компактен функционален нож, който може да Ви бъде полезен във всяка една ситуация. Предназначен за хората, които имат нужда от здрав, надежден и удобен нож. Сатенираната стомана е с висока твърдост 64 HRC. Гладко заточено острие..
305 лв.
Ловен нож Катран от стомана x12МФ и дръжка венге-черен габър  Острието на ножът модел Катран е идеално за разсичане и рязане, извивката му придава уникални способности. Този дизайн на острието е доста гъвкав и може да бъде използван за различни задачи на открито, от основни лагерни и ловн..
211 лв.
VOR X12МФ KUNICA ловен нож VOR X12МФ KUNICA ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Куница от стомана x12МФ и дръжка червен махагон  Острието на ножът модел Куница е идеално за разсичане и рязане, извивката му придава уникални способности. Този дизайн на острието е доста гъвкав и може да бъде използван за различни задачи на открито, от основни лагерни и ловни д..
160 лв.
VOR X12МФ NEPTUN ловен нож VOR X12МФ NEPTUN ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Нептун от стомана x12МФ и дръжка венге-черен габър Ловния нож от стомана x12МФ модел  "Neptune", с дизайн за пълен контрол над ножа при дране. Острият връх и заобленото острие улесняват и правят по-прецизна обработката на дивеч. Дръжката е с ергономичен захват, който увеличава..
197 лв.
VOR X12МФ TRI GRAB ловен нож VOR X12МФ TRI GRAB ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Тритон-2 от стомана x12МФ и дръжка черен бряст и кожа Компактен функционален нож, който може да Ви бъде полезен във всяка една ситуация. Предназначен за хората, които имат нужда от здрав, надежден и удобен нож. Стоманата е с висока твърдост 64 HRC. Гладко заточено острие с остър връ..
361 лв.
VOR X12МФ UNIVERSAL ловен нож VOR X12МФ UNIVERSAL ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Универсал от стомана x12МФ и дръжка червен махагон  Острието на ножът модел Универсал е идеално за разсичане и рязане, извивката му придава уникални способности. Този дизайн на острието е доста гъвкав и може да бъде използван за различни задачи на открито, от основни лагерни и л..
188 лв.
VOR X12МФ VITAZ ловен нож VOR X12МФ VITAZ ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Витяз от стомана x12МФ и дръжка африканско розово дърво бубинга и венге-черен габър Ловния нож от стомана x12МФ модел  "Витяз", с дизайн за пълен контрол над ножа при дране. Острият връх и заобленото острие улесняват и правят по-прецизна обработката на дивеч. Дръжката е с ергон..
258 лв.
VOR XB-5 GRIF Ловен нож VOR XB-5 GRIF Ловен нож
Няма в наличност
Ловен нож Гриф от стомана XB-5 дръжка венге-Карелска бреза Ловния нож модел  "Griff", е здрав и надежден инструмент с острие изработено от стомана XB-5. Острият връх и заобленото острие допринасят за по-прецизната обработка на дивеч.  Дръжката е ергономична изработена в комбина..
176 лв.
Показани от 1 до 20 от 20 (1 страници)